kontakts ar bijušo!

Reitings 23
Reģ: 12.01.2011

Sveikas! ;-)

Dzivoju ar draugu kopa jau kadus 6 menesus.Pirms manim draugam bija meitene ar kuru vins nodzivoja kadus 3 gadus,meitene vinu pameta...Ta meitene vinam bija viss,pirms skirsanas vini jau saka planot gimeni,bet tad viss pajuka. pagaja divi gadi un paradijos es. (l) draugs man atdzinas,ka vinam joprojam ir jutas pret bijuso...kaut ari ir pagajusi nu jau 3 gadi.

Vins protams uztur kontaktu ar vinu-draugos sazinas,2 reizes menesi vins uzzvana vinai-vnk apjautajas viens par otru,ka katram iet un kas jauns dzive.

Vini nebija tikusies 3 gadus-un tad draugam bija izdeviba satikties ar vinu. kad jautaju kapec vinam jatiekas ar bijuso,vins teica,ka nav ilgi redzejis un vnk grib satikt parunat.protams vini satikas,ko uzzinaju ne no vina,bet man vins noliedza satiksanos...

Kada ir jusu domas par to ka dzeki uztur labus kontaktus ar bijusajam draudzenem??? Jo vini tiesam pec skirsanas ir palikusi labi draugi.

Protams ta bijusi draugam izprasna par attiecibam ar mani... (e)

23.03.2011 16:22 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Tas nebūtu nekas traks, ja reizi pa reizei kontaktējas ar bijušo, vienkārši tāpat, lai uzzinātu kā iet, kas jauns. Kā nekā 3 gadi nav maz un es respektēju tos, kuri pēc attiecību beigām spēj uzturēt draudzīgas attiecības.
Es pati ar saviem bijušajiem uzturu labus un draudzīgus kontaktus!
Tomēr ja ir atzinies, ka pret meiteni ir jūtas :-O .. diezgan slidena taciņa, var paslīdēt. (t)
23.03.2011 18:11 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Nu es varu padalīties pieredzē no abām pusēm.
Pirms 4 mēnešiem es izšķīros ar draugu,viņam it kā tagad ir jauna beibe,kura savā draugu profilā jau raksta ārprātīgi salkanus tekstus un sūta viņam sirdi plosošas sms, bet viņš man katru dienu zvana, sūta sms,vēstules draugos,cik ļoti mani mīl un darītu visu, lai dabūtu atpakaļ!žēl man tās meitenes. ;-)

No otras puses - sāku tusēt ar foršu puisi.Nu jā un izrādījās,ka viņu pirms 4 gadiem pameta draudzene,ka bezmaz visu šitolaiku viņš to ļoti pārdzīvo utt..Un vēl pateica,ka tagad esot ļoti labi draugi! tas man pielika punktu, aiztriecu viņu ratā! Nu kādi draugi,ja Tu bezmaz visu mūžu mokies?????Negribu būt plāksteris!Tā vot!
23.03.2011 18:11 |

Reitings 23
jaa,tas ir stulbi,ja japartrauc attiecibas,del bijusajam pusitem,kas trauce veidot nakotni...
labi,paldies meitenes par padomiem un pieredzi no dzives.
runasu ar savu puisi un tad redzes ko vins izvelesies,saglabat attiecibas ar mani vai labak turpinat kontaktu ar bijuso. (e)
23.03.2011 18:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
beidz sevi mierinat ar labiem kontaktiem utt.
tas ir skaidraks par skaidru, ka vins vinu nav aizmirsis, ja reiz ta interesejas, neskatoties cik ilgs laiks butu pagajis. ir cilveki, kas neaizmirst un mil dikti ilgi!
23.03.2011 19:14 |

Reitings 3
Reģ: 23.03.2011
iesaku uzmanīties....
Es izšķīros ar draugu ar kuru biju noszīvojusi 4 gadus kopā..., bet izturēt viens otra klātbūtni vairs nevarējām. Viņš ātri atrada sev jaunu dzīvesbiedreni, bet ar mani nodarbojās ar regulāru sexu apmēram gadu... vai pustdienu pārtraukumā, vai teica, ka pie draugiem aizbraucis...
23.03.2011 20:10 |

Reitings 23
manejais vinu pec siem 3 gadiem pirmo reizi satika,jo vina dzivo lv,bet mes esam prom no lv.ta ka sex viniem nekadigi nevar sanakt. varbut neesmu vinam ista,ja jau vins nevar ar manim aizmirst par bijuso.
23.03.2011 22:50 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Cik ilgi vispār esat kopā?

Ja viņš pa šo laiku vēl, kad jau esat noprotu pailgi kopā, aizmirst bijušo meiteni, nekas labs nav gaidāms...
Jo man mīļotais pilnībā gada laikā sadziedēja iepriekšējo attiecību brūces un tagad pat nesaprotu, ko toreiz domāju, ka tā pārdzīvoju.
23.03.2011 23:11 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mjā, nu žēl ka viņš saka, ka viņam vēl ir jūtas.. Tas nozīmē ka tev jābūt uzmanīgai ka netiec sāpināta...

Nu man ir tā, ka ar vienu bijušo es dejoju kopā. Mums attiecības labas, viss kārtībā, bet nevienam nekādu jūtu.Es viņu pametu, bet viņš nu ir ticis pāri un laimīgs ar citu meiteni. ( ar kuru es viņu netīšām iepazīstināju :D ) Bet ar pirmo draugu man praktiski nekāds kontakts nav tieši tā iemesla dēļ, ka viņš nevar mani aizmirst..

Manam draugam ar pēdējo meiteni, kuru vinš ļoti mīlēja un laikam jau pat gribēja precēt vairs nekāda kontakta praktiski nav turklāt viņa nav latvijā. Meiteni pazīstu un zinu ka tur toč nekā vairs nav un nebūs. Bet ar viņa pirmo bijušo abi esam draugos :D

Smieklīgi sanāk - mēs abi pazīstam cilvēkus ar kuriem otrs bijis kopā. :D
23.03.2011 23:59 |

Reitings 23
mes esam kopa 7 menesus...
24.03.2011 00:05 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Nu, es arī kā "bijusī" varu atbildēt, ka gribēju uzturēt draudzīgas attiecības tikai tikmēr, kamēr cerēju viņu vēl atgūt. ;-) Bet, nu, ja meitenei pret tavu puisi nekad nav bijušas stipras jūtas, tad varbūt ir savādāk.
24.03.2011 00:31 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Ja vnk uztur labu kontaktu, IR OK, bet - ja pasaka,ka vinam aizvien ir jutas - tacu pati padoma, cik normali tas var but... :-/
24.03.2011 00:33 |

Reitings 268
Reģ: 14.12.2010
Sāpīgs temats - vīrietis ar piekabi (jūtām pret ex) :'-( :'-(
24.03.2011 00:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits