Atgriezos no pusdienām, bet strādāt vēl joprojām negribas. Nu neko darīt, visiem slinkums uznāk ik pa laikam.
Vīrietis mani tikko iepriecināja - piezvanīja un pateica, ka, tā kā laukā ir tik riebīgs vējš, viņš vakarā pēc universitātes vedīs mani mājās, lai būtu drošs, ka mani kaut kur neaizpūš. :-)
Erzelit -es dievinu lietu,bet ja list tiesam katru dienu un daudz ,un ara nav tik silts ,ka Hawaii-piemeram,tad liekas ,ka appludisim!Tiem lietiem jau vajadzeja beigties,palikt siltakam-pasaule mainas....! (t)
High-flyer, vienmēr lasu tavus komentārus par laika pavadīšanu ar vīrieti un domāju - kā viņš tik daudz laika var pavadīt ar tevi un viņa sieva joprojām nav sapratusi, ka kaut kas nav kārtībā? Tā sieviete ir vai akla, vai ārprātīgi naiva.
Es arī par to esmu domājusi, bet mani tas galu galā absolūti neuztrauc. Jā, acīmredzot gan akla, gan naiva. Pie tam - domāju, ka tagad viņai ir pietiekoši daudz citu lietu, ar ko nodarboties, jo mājās ir nesen dzimis bērniņš.
Nu jā, variantu ir ļoti daudz. Bet vienalga - man tas liekas dīvaini. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka sieviete spēj sajust un pamanīt, kad kaut kas nav kārtībā. Protams, tikai tad, ja viņa to grib. Ja ir vienalga, tad tas jau ir cits jautājums.
Nevienam nav noslepumus, ka es tapat esmu sasodita puritane, jo neatbalstu kreisos gajienus, bet..vecis kursh jajas apkart ari, ja ir tikko piedzimis bebis, manas acis toch nav virietis..
Sorry, vnk uzdzina dusmu! (e)
Landa-ta ari biezi notiek :-P
High flyer-es domaju ,ka tava gadijuma sieviete ir parnemta ar bernu!Es jau domaju,ka bers ir jamil,bet ir japievers ari uzmaniba viram,citad...! |-) Kadreiz ari uzmanibas pieversana nelidz! :-D
Jām, tas ir, pat trūkst vārdu, ja krāpj pat tad, kad ir mazs bērniņš mājās - žēl (t) Bet varbūt vīrietim vairs nav jūtu pret to sievieti, attiecības saglabā tikai tāpēc, lai netraumētu mazo. (t) Minējumu var būt daudz.
Reizēm man paliek bail palikt stāvoklī, jo man ļoti bieži nācies dzirdēt, ka tieši šajā laikā vīrieši sāk iet sānsoļos.
Lai gan ja vīrietis ir no krāpniekiem, tad tas ir tikai laika jautājums kad un ar ko. (t)