sieviešu draudzība

Reitings 200
Reģ: 29.01.2009

Labvakar, daiļās dāmas. :-)

Sēžu un domāju, ka nemāku sadzīvot ar sievietēm. Sākumā bija man 5 labakas draudzenes, tad kaut kas notika, pareizāk, sāku justies, tā kā viņu privātīpašums un vairs neesmu ar viņām. Tad sadraudzējos ar 5 citām - tas bija vidusskolā, arī jauki pavadījām laiku, izklaidējāmies, bet tagad sēžu viena pati. Laikam attālums mūs izšķiris, kas nozīmē, ka tās nebija patiesas draudzenes. Varbūt tāpēc, ka vairs netusējos tā kā viņas, negribu vairs, tas viss man ir pārgājis, kaut esmu 20 gadus veca un dzīve tikai sākas.

Es pati apzinos, ka labak jūtos vŗiešu sabiedrībā, taču nevar būt ,aka man nav kāds tuvs draudzeņu loks. Sāku justies slikti.

Jums arī tā ir kādreiz bijis?? Nesaprotu kur ir mana vaina.

Varbūt kāda grib kādreiz kaut kur aiziet? Pastaigāt pa veikaliem?

Piedodiet, ja Jūs garlaikoju, bet man sakrājās uz sirds, kad uzzināju, ka mani labākie draugi saņēma ielūgumu un vidusskolas laika tā saucamās draudzenes vārda dienas svinībām. Jutos stulbi un atstumti. :'-(

23.03.2011 01:03 |

Reitings 2170
Atvainojos par offtopic, bet _Queen_,pieķēru sevi, ka kopš profila bildes nomaiņas, tavus komentārus vienmēr piefiksēju, izlasu un kārtīgi apskatu :D
23.03.2011 17:39 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
man ir tā, ka pazaudēju vairākas draudzenes, dažas attaluma dēļ, citas - prioritāšu maiņas dēļ :)

Uzrodas jau arī jaunie pazinās, bet es vēl neticu kaut kam foršam, jo vislabākā draudzene meni nodeva...
23.03.2011 17:41 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man ir bijušas daudz tādas druadzenes,kuras izmantoja mani. Vajadzēja vai nu naudu vai padomus. Aiz muguras aprunaja. Šobrīd iedraudzējos ar vienu meiteni. Mums ir šis tas kopīgs, kas mūs varētu padarīt par ļoti labām draudzenēm, bet dzīvojam katra savā pilsētā.ESam tikušās un jauki pavadījām laiku, bet nu tas attālums.
Peļačura, kur tu dzīvo?
23.03.2011 17:42 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
lai pastaigātu pa veikaliem man draudzenes nav vajadzīgas, jo vislabprātāk to daru viena vai kopā ar savu māsu! :-)

par draudzenēm runājot.. hmm.. es saku ka man ir draudzenes, labas draudzenes no v-skolas laikiem un augstskolas.. tā kā man visām vidusskolas draudzenēm ir orās pusītes, tad ir sanācis tā, ka tiekamies tikai pāris reizes gadā! tā sirsnība, draudzība, uzticamība ir saglabājusies, tikai tagad tas ir citādāk kā bija skolas laikā :-)
no augstkolas man ir viena ļoti laba draudzene ar kuru regulāri tiekamies, ejam tusēt, draugos katru dienu sarakstamies utt.. un ir arī tādas, ar kurām tiekos nedaudz retāk!

principā, es labi spēju saprasties arī ar sievietēm :-)
23.03.2011 17:51 |

Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
Ehh, lasu un šķiet,ka raksti par mani. Man arī ir tieši tāda pat situācija kā tev. Man ir tikai viena draudzene, kura ir ļoti aizņemta, ar puišiem saprotos daudz labāk, nekā ar meitenēm, jo meitenēm patīk patrīt mēles. Vispār, esmu citādāka, bet ceru,ka atradīšu kādu foršu draudzenīti, kura neliks man justies kā sunītim - pasauc, kad vajag, aizmirsti, kad nevajag. :-/
23.03.2011 17:52 |

Reitings 262
Peļučura,es tevi tiiik labi saprotu,jo nu arī bija draudzenes un tad pazuda. Pēdējā laikā arī aizdomājos par to,ka man pietrūkst to sievišķo būšanu un jauka ciemiņa :-) Ja nu izdomā,vari man e-pastu uzrakstīt,varbūt kko saštukojam ;-) [email protected]
23.03.2011 17:57 |

Reitings 1705
Jā, mana draudzība izgaisa. Respektīvi, meitenēm parādījās puiši, vairs dzīvē nebija problēmu un manis vairs nevajadzēja. Un nebija tā, ka es pati tikai gaidītu, es ļoti daudz centos ieguldīt šajā draudzībā, aicināju, zvanījos. Bet tad atskārtu, ka šīs meitenes ir palikušas pavisam citi cilvēki un man pat īsti nav par ko ar viņām runāt. Savā starpā gan viņas vēl kontaktējas. Bet, ja godīgi, kad satieku viņas, nemaz nejūtos baigi labi, tādēļ arī īpaši neskumstu par to visu. Puiša arī man šobrīd nav, tādēļ varu teikt, ka mani labākie draugi šobrīd ir ģimene. Tad parunāju ar vienu ģimenes locekli, tad ar citu... un tās sarunas patiesībā ir daudz vērtīgākas un sakarīgākas. Neskatoties ne uz ko, es esmu laimīga :)
23.03.2011 17:59 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Un arī tas, ka bieži vien man sanāk pirmai uzrakstīt, uzzvanīt, lai apjautātos kā iet, bet vai kāda kādreiz man pajautātu pirmā - kā Tev iet? Neviena līdz šim tā nav darījusi un tad ir skumji, apzinoties, ka Tu neesi vajadzīga. :-|
23.03.2011 18:25 |

Reitings 736
man ir tikai viena patiesa,īsta draudzene,viņa tāda ir vienīgā,kuru esmu ielaidusi (pielaidusi) tuvāk(dziļāk) klāt,jo esmu cilvēks ,kurš nelaiž sev tuvu klāt.Un neesmu ne mirkli to noželojusi,nezinu,kam būtu jānotiek,lai es to nožēlotu.ir protams arī citas draudzenes,bet tās vēl neesmu pielaidusi tik tuvu klāt,bet viņas arī jaukas un saprotošas. :-)
23.03.2011 18:51 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
bucīte par to Tev lielum lielais apskāviens :) (l)
23.03.2011 18:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
e ar domaju, ka sieviesu draudziba nav man, bet izradijas, ka vaina nav mani, bet gan apkartejajas. ka nomainiju vidi, ta man ir draudzenu barins.
23.03.2011 19:08 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Īstai un patiesai sieviešu draudzībai neticu. Man ir daudz paziņas ar kurām doties izklaidēties un atpūsties, bet sirdsdraudzeņu nav. Nekādus trūkumus izjutusi neesmu. Nācās smagi vilties, lai arī likās, ka ir abpusēji godīga, sirsnīga draudzība. Protams, ir bijušas iespējas veidot jaunas, 'īstas' draudzības, bet visas esmu noraidījusi. Tagad man ir es Tev-Tu man attiecības un vairs vilties nav nācies. Šis ir mans ideālais modelis.
23.03.2011 19:08 |

Reitings 200
Kachene, es dzīvoju Rīgā, bet īstās mājas man ir Bauskā. :)
Alfresa, ja jūties tikapt skumji kā es, vari man atrakstīt un iepriekš minēto epastu. :)

Paldies, meitenes, ka padalījāties ar mani. Jūtos nedaudz labāk, ka neesmu viena tād, taču tai pašā brīdī saprotu cik daudz draudzības izjūk dažādāko iemeslu dēļ. Skumji.

P.s. Es nomainīju Niku. :D
23.03.2011 21:12 |

Reitings 200
Kachene, es dzīvoju Rīgā, bet īstās mājas man ir Bauskā. :)
Alfresa, ja jūties tikapt skumji kā es, vari man atrakstīt un iepriekš minēto epastu. :)

Paldies, meitenes, ka padalījāties ar mani. Jūtos nedaudz labāk, ka neesmu viena tād, taču tai pašā brīdī saprotu cik daudz draudzības izjūk dažādāko iemeslu dēļ. Skumji.

P.s. Es nomainīju Niku. :D
23.03.2011 21:12 |

Reitings 200
Alfresco, es ļoti atvainojos, par nepareizu tava nika uzrakstīšanu
23.03.2011 21:13 |

Reitings 173
Arī es tieši šovakar aizdomājos par šo tēmu saistībā ar to, ka jutu, ka manas attiecības ar draudzeni faktiski palikušas nekādas. Vispār izvairos kādu saukt par savu draudzeni, bet ik pa laikam uzrodas tādas meitenes, ar kurām izveidojas labas attiecības. Tomēr ne ar vienu kaut kā nav izdevies izveidot tādu patiesu draudzību, kur es nejustu, ka draudzene mēģina sevi salīdzināt ar mani ar visām no tā izrietošajām muļķīgajām izdarībām. Reizēm vienkārši nāk atklāsme, ka cilvēkā man pārāk daudz īpašības un izdarības nav pieņemamas, tāpēc kontaktējos aizvien mazāk, līdz kontakti dabīgā ceļā izbeidzas. Esmu mēģinājusi šādus kontaktus atjaunot, bet nekas labs no tā nav sanācis. Ja kopā būšana nesagādā prieku, tad nav vērts "atdzīvināt mironi".
23.03.2011 21:25 |

Reitings 6324
Oi, šis man smags jautājums - ir bijušas 2 draudzenes(māsīca un viena jau no bērnības) Abām piedzima bērni un viņas attālinājās, jāsaka, ka arī es daudz nedarīju, lai saglabātu draudzību.
Ik pa laikam mēģinu ar māsīcu saglabāt kontaktus, bet tā pagrūti, jo viņa pārcēlusies uz citu pilsētu :(
Tā bērnības draudzene tik ļoti izmainījusies, ka man viņu ieraugot paliek kauns.
23.03.2011 21:38 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Magdalēna,
tad jau Tev nav jāver vaļā sava slepenā mapīte, es te ik pa laikam parēgojos un piemiedzu ar aci. :-D
23.03.2011 21:45 |

Reitings 156
Reģ: 20.03.2011
man nav nevienas labākās draudzenes. ir parastas draudzenes, bet ne ar vienu no viņām es nevaru izrunāties, tāpēc es visu stāstu savam draugam.
bet ļoti gribētos tādu draudzeni, ar kuru var izrunāt visu, kura nepiesietos tam, ko daru un ko nē, kas vnk uzklausītu. un es uzklausītu viņu. bija agrāk tādas draudzenes, bet tad nopratu, ka visu, ko viņām stāsta, uzzina arī apkārtējie.
23.03.2011 22:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)