Gribējās uzzināt, kā ir citām meitenēm ;)
Ir tā, kad skolas laikā man bija ļoti daudz draugu, interešu, izklaižu, nebija laika pat mājās pasēdēt, uzreiz visi zvanījās un sauca tusēt (par ko mamma nebija priecīga :D)... Skolas laikā ieguvu vairākus labus draugus, ar kuriem arī pēc skolas palika kontakts, bet ir tā, kad tgd visiem ir sava dzīve un nav palicis nekas kopīgs! Ja skolā man bija vairākas labākās draudzenes, tad tagad viņas ir kkur pazudušas... Es pati arī esmu aizņemta, strādāju katru dienu nelielā uzņēmumā, kurā nestrādā neviens mana vecuma jaunietis, ir tikai 2 tantes pāri 40 gadiem un 1 vecs opis! :-| Brīvdienas pavadu mājās, jo esmu nogurusi, aizbraucu pa veikaliem, nopērku pārtiku, aizbraucu pie vecākiem un brīvdienas ir galā.
Retu reizi kāds no bijušajiem draugiem uzzvana un kaut kur uzaicina, bet reāli saprotu, ka cilvēki ar kuriem man bija pa ceļam visus 12 gadus un likās ka draudzība būs mūžīga, tgd katrs ir aizņemts ar savām lietām (darbs, mācības, ārzemes) un tie uzaicinājumi ir vairs tikai pieklājības pēc! :-/ Jā un man pietrūkst draugu un vsp cilvēku kā tādu, ar kuriem var parunāties!
Piemēram, viens man bijušais klasesbiedrs ir iekārtojies darba kolektīvā, kur ir 20 jaunieši viņa vecumā un viņiem katru nedēļu ir kolektīva pasākumi, tusiņi-burziņi...Viņam ir daudz jaunu draugu, ar kuriem katra diena paiet nemanot! (t) Es jau varētu pameklēt kādu lielāku kolektīvu ar lielākām iepazīšanās iespējām, bet man te labi maksā un man vnk žēl būtu pamest šādu darbu! Nezinu vai varētu atrast labāk apmaksātu...
Aīīīī, man besis... :( Kā jums ir?? Daudz draugu? Laikam katru nedēļu ejat izklaidēties un draugi zvana katru dienu... :( esmu baigā lūzere man tā šķiet :D un dzīve nav taisnīga... Bet varbūt tā vnk ir, kad katram sākas sava dzīve un vairs nav laika citiem :(