kā visātrāk un visefektīvāk dabūt nost šo celulītu ,aprīļa vidu dodos prom uz siltajām zemēm ,un būtu smuki ja tad jau leikot soli bikini ,nebūtu šie caurumi un apēlsīna miziņas ! :( jūsu padomi ? paldies !
hellish, Tev ir? es nezinu, kur var nopirkt..man teica, ka esot Biotēkā esot, iegāju vienā apvaicāties, un uz mani tā skatījās ar lielām acīm :-D
ar māliem es pagaidām tikai 1x esmu mēģinājusi, tāpēc nezinu, vai rezultāti ir, bet just to, ka tur kaut kas notiek, noteikti var. :-D medus masāža gan Tev gan jau palīdzētu.
njamsi, es tikko izlasiju Tavu man adreseto komentaru maratona teemaa.. :D :D
Nez ko Tu man varetu piedavat pie finisha linijas, lai es 5km nobizotu?? :D :D
Es nevelku siltās drēbes. Es aptinos tajā plēvē riktīgi,aplieku apkārt lielo dvieli un zem segas. Vismaz ja nu mazums kautkas tiek no tās plēves ārā,būs uz dvieļa nevis gultā :D
Bet nekad nav nekas smērējies :)Galvenais pietīt dibenu klāt arī,jo ja līdz dibenam tikai kāju ietin,tad tā plēve var parullēties uz leju un būs šmuce :D
Zakji, nu, es vienk atcerējos mūsu toreizējo skrējienu. Tā kā tas bija domāts tā - ja maratons būtu vēlā vakara stundā, kādu pusstundiņu pirms 22:00 un diennakts veikali nebūtu, un baigā ballīte būtu..nu, neticu, ka neskrietu. :-D :-D :-D
es neietinu dibenu un bija, jā, tā, ka parullējās uz leju, bet man arī dvielis apkārt bija. Man ne tik ļoti par to šmuci žēl, bet sāpēja riktīgi tur, kur ierullējusies tā plēve, jo tajā vietā sanāk tāds nospiestāks, un es īpaši brīvi netinos, kas tad tā par tīšanos tad būtu...bet pēc tam tā sāpēja, ka knapi varēju pieskarties (t) :-D
Īpaši tiem brīnumlīdzekļiem un ādas klapēšanai/tīšanai neticu. Domāju, ka normālākos rezultātus var dabūt, ja regulāri sporto, sakarīgi ēd, no rīta kontrastduša, pēc tam kāds pretcelulīta krēms (Garnier dzeltezaļš ir labs, arī visi tie Eveline dedzinošie un aukstie), vakarā mitrinošs krēms. Vēl smuki nosauļoties un izskatīsies ok. Ja šodien sāc un nedari to kampaņveidīgi, bet katru dienu (arī sporto katru dienu - skriešana/vingrošana) līdz aprīļa vidum vajadzētu būt redzamiem rezultātiem. :-)