Beefy, cik atceros, Tu teici, ka tev bija kkadas problemas ar sirdi, tad teraflu nebutu ieteicams dzert, jo visi sie pulverveidigie mezonigi bende sirdi. Ta ka pasai ir ar sirdi sadas tadas nerazas, tad arste kategoriski pret siem pulveriem.
labrīt. (l)
Šodien braukšu atpakaļ uz Rīgu.
Tagad domāju,ko lai uzēd brokastīs. Man tāpat liekas,ka šodien ir brīvdiena. Jūtos kā skolēns, kam pavasara brīvlaiks i galvā, i biksēs. (l) (l)
man gribas ēst, bet vienos jāaizvelkas uz sapulci kura līdz 2iem un tikai tad tikšu pie pusdienām! :-/
gribu relaxu uztaisīt aizbraukt kkur, piem akvaparkā sen nav būts! :-)
Sveikas! uzjautaasu Jums seit,varbuut kada zinaas!
Vai tiesu izpildiitaajam ir kaut kas jamaksaa?
viena man saka,ka ri jamaksaa 30 ls,otra atkal saka,ka nekaaa.. :-D
Nu uz to BetterBooks Publishing var pat nemaz nepieteikties, ja vien te kādai angļu valoda vai vācu valoda nav dzimtās. Tāpēc jau viņi mēnešiem meklē darbinieku, ka ideālas svešvalodas zināšanas neder, vajag, lai būtu tādas, ka dzimtās valodas lietotājs neredzētu nevienu lietu, kurai piesieties. :-D Savukārt to, ka kāds anglis, amerikānis vai vācietis ies strādāt par 220 Ls, apšaubu. :-)
Labriit :) laicinjs araa sodien forss tikai zeel ka nav ar ko iet araa un vienai garlaiciigi .
Biju pirmo dienu uz jaunu darba vietu ...baigi jociigi domaaju ka buus kkas jaadara bet iedeva tikai izskirstiit edienkarti un teica lai naaku ceturtdien :) nesaprotu bet ljoti bribu straadaat :)
ooo, 350ls - tā neko, man pietiktu :D pat pāri paliktu (kā tad, atrastos kur iztērēt).
Bet nu alga ok priekš mūsdienas apstākļiem, citi strādā smagu darbu un saņem mazāk pa 200ls :-/