šodien jau kuru reizi draugs prasa nu telefonu pasūtīji? saku nē, nepasūtīju, kapēc nē? jo, man liekas, ka ja tagad nopirkšu telefonu tad līdz mēneša beigām neizvilkšu ar to naudiņu...un tā ir problēma, jo es zinu, ka draugs manā vietā jau sen būtu nopircis... eh es reāli bremzēju! :-(
Sveikas!jus vismaz pa nakti dabujat pagulet kamer es stradaju :-D tikko atbraucu no naktsmainas,našķojos un kaadu laiku vel palikshu nomodaa!diivaini bet man taada divaina stradashana bija,vnk daudz ko aizmirsu padariit... :-D
es eiroviiziju neskatos jo baigi garsh tas raidiijums :-D bet taa vismaz censos sekot liidzi kas lv parstaav :-)
Labrīt, :)
Šodien nedaudz nokavēju darbu, bet man bija attaisnojums - matu taisnošana ievilkās. :-D
Pēcpusdienā ar Vīrieti brauksim uz kādu jauku vietu paēst pusdienas. Šoreiz mana kārta domāt, uz kurieni. :-)
Šodien jauka atklāsme - pārvākšanās ir iemesls tikt vaļā no vecām lietām ;-)
Krāmēju skapi un brīnos, kas tik tur nav... drēbes kopš pamatskolas, vidusskolas laikiem, it kā labas, bet morāli novecojušas.
Ko ar to visu lai dara? Vienkārši mest ārā vai atdot?
Kādu jūs principu izmantojat, lai tiktu vaļā no vecām drēbēm? Esmu dzirdējusi - ja neesi to vilkusi pēdējo 2 gadu laikā, tad arī vairs neuzvilksi un vari drošimest ārā 8-)
Vispār es reizi gadā revidēju skapi un dziļākos plauktus ko neesmu gadu vilkusi visu salieku pa maisiem bez žēlastības un ugunskurā iekšā. :-) Netaissos te savas vecās lupatas kādai tirgot vai atdot labdarībai kurai tāpat nevajag (spriežot pēc attieksmes). ;-)
Attiecībā uz drēbēm man ir tikai viens princips - patīk vai nepatīk. Tos 2 gadus neņemu galvā. Piemēram, atceros, ka pirmajā kursā mācoties, izdomāju, ka valkāšu dzīvnieku rakstus. Un izpārdošanā Zarā nopirku sev sudrabainu jaciņu ar tādiem kā leoparda plankumiņiem. Pēc tam sapratu, ka tas nav man. Pat pievilkt īsti nav pie kā. Toties, šajā rudenī šo jaciņu atradu un secināju, ka ar jaunajiem melnajiem džinsiem un baltu blūzi, izskatās super. Tā nu 3 gadus atpakaļ pirktā jaciņa bija man šīs ziemas top apģērba gabals.
Shorit bij riktigi forshi silts, tatad maziem solishiem, bet pavasaris nak! :) Tikai besis par to,ka vel joprojam nevaru atrast normalus puszabacinjus, lai cienigi sagaiditu pavasari.. :-/
chanely - noteikti nemet ara. Es ka reiziti rit nodoshu drebes labdaribai. Dazhas pat ir pilnigi jaunas, bet man slinkums chakareties ar focheshanu un tirgoshanos..Salikshu visu smuki un draugs atdos labdaribai. :)
Jums tad tur varbūt lielāka iespēja atdot kam VAJAG. Bet man te tikai sarkanais krusts kur tad kad aizej ar saviem maisiem nodomā "Atkal jau lupatas mums atnesa!" (t) Negribas tapēc uzbāzties jo var redzēt ka cilvēkiem negribas ne ar viņām krāmēties nekā un nav pat zināms vai atdod kādam kam būtu vajadzīgs. (e)
Ā, un vēl par to mešanu ārā - ja ir kādi kokvilnas t-krekli, varbūt veci dvieļi, palagi vai segas, nevajag mest ārā, bet labāk var atdot dzīvnieku patversmēm. Jo tur trūkst, ko būrīšos klāt.
Par tām drēbēm-pamatā tomēr izmetu.Vienreiz mēģināju nodot labdarībā,bet attieksme tiešām bija tāda,ka bez maz viņi tikai pilnīgi jaunas dizaineru lietas pieņem.Nu,ja nevajag,tad nevajag.Protams,tās drēbes,kas šķiet par labu,lai mestu ārā(piemēram,vilktas tikai dažas reizes),piedāvāju draudzenēm vai,ja ienāk prātā kāda ideja,tad pārtaisu kkā,lai savādāk izskatās un valkāju nost :D.Visu pārējo izmetu.