Šodien viena no dienām, kad varu izgulēties, bet esmu jau kādu stundu augšā! :) Bija doma no paša rīta skriet krosiņu, bet atliku to uz mazliet vēlāku laiku, jo no rīta auksti :)
Šodienas plānos vēl sakārtot drēbju skapi, bet nu es zinu, ka noteikti noslinkošu (t)
(l)
Gulēju itkā labi - sapņoju, ka aizeju pie zobārsta :D kur vēl pie tam ir atlaide pamatīga, no 35ls uz 11ls, daktere saka, ka vajagot iztīrīt kanālus, es saku - ko vajag, to vajag. A daktere pieskrien pie durvīm paskatās cik klientu un beigu beigās pasaka, man ir tik daudz klientu, atnāc citreiz.
Pfff, nu murgs :D
Plānos braukt uz bezdarbniekiem, pakašķēties ar šiem :D Un vairāk neko.
Jauku dienu!
Eirovīzija vispār ir diezgan interesants pasākums, nedomāju, ka ir vērts uz to iespringt, jo lielākā daļa vērtējumu nav objektīvi. Ar to, protams, es nedomāju, ka Latvijai būtu katru gadu jāuzvar, pavisam noteikti nē, bet kaimiņi, protams, atbalstīs savējos, un tikai pēc tam citus! :)
Lv ir musiqq - nu man tagad iepatikās tā dziesma. Bet nu nebija tā, ka klausījos pirmo reizi un uzreiz patika.
Bet daudziem patīk.
Igaunijai labs šovs šogad.
Nu skaidrs. Cerams, ka ārzemēs kaut kādā kanālā varēs redzēt Eirovīziju, acis būs jāiemet.
Atceros, ka kādreiz sekoju visam līdzi, negāju gulēt un škrobe bija, ja mēs palikām vienmēr uz beigu vietām :D
LABRIT
Esmu kopš 6.30 augšā. šodien smaga diena ir paredzēta, kaut ātrāk pienāktu 18.00, kad varēšu braukt mājiņās.
Jūtu, ka visur, kur vien iespējams - izgāzīšos :D
Tagad tik jāiztaisno mati, jāpaēd un jābrauc uz LU.
Hahh, es arī par Lēnas fenomenu ierēcu :D :D Vai nu vācieši grib atkal uzvarēt, vai arī izsmej šo konkursu :D
Hello!
Beidzot ir silts ārā, a to jau tas aukstums aknās sēž (l) (l) bet nu laikam rīt jau būs mīnusi atkal!
Es redzēju sapnī, ka man dzīvoklī vairs nav nevienas mantas, bet pats trakākais,ka redzēju, ka grūtniecības tests man rādīja divas strīpas :-O
Laimiite es katru dienu pa mājām, bez darba un jā, miegs man nenāk jau ap 6iem, draugs vsp ceļas piecos uz darbu, bet es kaut kā to laiku novilcinu gulšņājot pa gultu līdz 8ņiem :D ārā ir tik gaišs no rītiem, ka gulēt nemaz ilgāk neprasās. :)
Pamostoties vēlu, diena paiet tik ātri. Tapēc es izvēlos celties agri :-) Un kad no rītiem ir gaišs, tad nemaz negribas tik ļoti gulēt, kā ziemas drēgnajos rītos :) Kāda nav skrējusi no rīta šitajās dienās krosiņu? Es gribu, bet baidos, ka nosalšu :-/