Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Citu zemju baudīšana...tauriņi vēderā..

Reitings 461
Reģ: 29.01.2009

Mani nakts memuāri...

Ja velāties, padalieties ! :)

Es nezinu, vai es vēlētos pavisam pārvākties kaut kur citu dzīvot, bet padzīvot/pastrādāt kādu laiku citur- tas mani tā vilina. Vienmēr tas licis skudriņām pār mani pārskriet...Patiesībā kāds man draugs ir vēl vairāk iekvēlinājis uz šo. Viņš strādā par niršanas instruktoru, viņam tikai ir 21 gads, bet kur tik viņš nav pabijis. Skatoties bildes draugos, es palieku zaļa aiz skaudības! Ziniet, pat asaras acīs sariešas! No tā, ka viņš dara sev mīlamu darbu, ir tik pasakainā vietā un tik tālu prom...Šodien lasīju visus viņa d-grāmatas ierakstus par to kā viņam iet un kur viņš ir bijis. Ziniet, viņš ir laimīgs, kaut ģimene un draugi ir Latvijā, bet tomēr laimīgs, ka viņam ir šādas iespējas. Tā lūk. Beigšu 12.kl un pašlaik nespēju saprast, vai man mācīties to, kur iespējams man būs nodrošināta nākotne, kas padodas (uzņēmjdarbību) vai piespiest sevi krietni daudz mācīties angļu valodu (kas pašlaik labi nepadodas) un iet uz tūrismu, mācīties tik labi, lai tiktu dažādās apmaiņas programmās, varbūt vēlāk pastrādāt kādā citā valstī.. Vaii..kā mani tas vilina.

Varat izteikt viedokli par manu nakts eseju un uzrakstīt kā ir jums, labprāt palasīšu..šovakar kaut kā esmu uz šādām emocijām. :)

Paldies.

20.03.2011 02:20 |

Reitings 461
laikam līdzīga diskusija tikko bija, bet nu varbūt tomēr.. :)
20.03.2011 02:28 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
To, kas ir tavs, jūt ar sirdi. Un tu jūti. Neizvēlies varbūt to uzņēmējdarbību. Man draudzenei mamma ir tūrisma gide un ceļo visu laiku apkārt, domāju, ka viņa ir izbaudījusi tik daudz kultūras, par kurām es tikai sapņot varu.
20.03.2011 02:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atceros ,ka man bija tiesi tadas pasas domas -vel pirms Amerikas!Atceros piedavaja braukt uz Zviedriju -pamacities paris menesus-es pateicu viram ,lai iztur-neka darit,kadreiz ir japiecies!Braucu!Man tik loti gribejas pameginat ,ka tas ir ,padzivot citur!Tas laikam izmainija visu skatu uz dzivi-tiesi tas brauciens! |-)
20.03.2011 02:34 |

Reitings 461
CherryGirl, pirmais teikums, ko uzrakstīji, izsaka visu.
Man vnk ir bailes par to izmācos tūrismu (pašlaik doma Vid.augstskolā Tūrisma vadību) un netieku nekur prom..Man tā prasītos, lai kāds man pasaka- Mācies cītīgi, tiksi apmaiņas programmā utt, pēc tam būs iespēja pastrādāt tur un tur..
Tad es uzreiz skrietu !
20.03.2011 02:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ar uzneemeejdarbiibas studijaam Tev diezvai buus nodrosinaata naakotne, tas ir stereotips, kas peec videnes vadiija arii mani, kad izveeleejos to maakslas vietaa. Tagad beidzot daru, ko sirds veelas. Par uzneemeeju un naudas taisiitaaju jau patiesiibaa neizmaacas.

Par aarzemeem, protams, ka vajag, ja gribas, kad veel, ja ne tagad, kad jauna.
20.03.2011 02:46 |

10 gadi
Reitings 3298
1.Ja jau tev padodas uzņēmējdarbība, tad vari taisīt biznesu arī bez tām zināšanām, ko tev tajās uzņēmējdarbības programmās māca.
2. Apmaiņas prorammas ir daudz un dažādām programmām. Nav obligāti tāpēc jāmācās tūrisms.
3. Ja jau velk tās ārzemes, tad brauc mācies ārpus lv vai kaut vai brauc uz vasaru kā au pair, atrodi darbu kādos kūrortos. Nav neiespējami. Un tad arī redzēsi, ka iespējams zāle citur nemaz nav zaļāka un debesis zilākas.
20.03.2011 02:58 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Es NeLatvijā pabeidzu vidusskolu un iestājos koledžā :)
Tagad, kad mācību gads beidzies, es gribu kko tālāk mācīties. Tikai es nezinu par ko :( Man nav ne jausmas,ko vēlos tālāk :(
20.03.2011 15:00 |

Reitings 5
Reģ: 12.03.2011
Chrissy, vari lūdzu atstāt savu e-pastu? Man tev šis tas jautājams :)
20.03.2011 15:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits