Meklēju-mana vīrieša ideālo sievieti!!!

Reitings 12
Reģ: 19.03.2011

Mans vīrietis savu ideālo sievieti un attiecības raksturoja šādi.

Katrs dzīvo savu dzīvi, kad viņam gribas mani, viņš pavada laiku ar mani (pārsvarā viņš drošvien bija domājis seksu), kad viņam vairs negribas, viņš dara savas lietas un es savas. Es no viņa neko neprasu, neko nepārmetu, neko negaidu. Ar mani nav jārēķinās, nav jātur solījumi.Arī ja viņš strādā līdz 2iem naktī, es uzreiz esmu augšā, un nu tik būs sekss, cik vien viņš gribēs. Un es nekad uz viņu neesmu dusmīga, par to,ka viņš ilgi strādā. Viss, ko viņš dara, ir vienkāršī super. Varbūt viņam kādreiz sagribēsies arī nedēļas nogali pavadīt ar mani. Bet to nekad nevar zināt, jo viņam plāni ātri mainās. Man vienmēr ir jābūt gatavai. Ā un viņam būs viņa harēms, viņš tiekas ar citām meičām, lai celtu savu pašapziņu, ka redz viņš var arī kādai citai iepatikties. Man par to ir jābūt priecīgai. Jo fiziski viņam ar viņām nekas nav. Viņš arī regulāri ar citām sarakstās, flirtē un sūta mīļus epastus. Tas ir normāli. Bet man gan ir jābūt uzticamai, es nedrīkstu iet uz ballēm, nedrīkstu ar citiem mīļi sarakstīties. Ā un galvenais nedrīkst uzbāzties par precībām. Lūk viņa ideālā dzīve.

Lūdzu atsaukties meiteni, kas piekristu šāda tipa attiecībām. BET!! Svarīgs nosacījums- viņai ir jābūt arī mīļai, godīgai, uzticamai un saimnieciskai.

Manā uztverē šāda sieviete neeksistē, tāpēc gribu veikt eksperimentu, varbūt tomēr! :)

19.03.2011 12:20 |

Reitings 58
Reģ: 14.03.2011
Man reizēm liekas, ka manas attiecības nav ok, bet šeit palasot citu meiteņu pieredzei un attiecības, saprotu, ka manas ir pat ļoti ok.... :-)
19.03.2011 14:58 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Fionciks, piekrītu tev, es, ieejot cosmo un palasot meiteņu stāstus par attiecībām, saprotu ka manējas laikam ir perfektas! Bet žēl, ka tik daudzām jaunām meitenēm ir trakas attiecības ar savām otrām pusītēm... :( Savā ziņā tā ir arī meiteņu vaina, ka viņas ir kopā ar cilvēku, kurš viņu neciena un dara pāri. Meitene ar pašlepnumu uz tādām attiecībām nemaz neparakstītos! Es savā neilgajā dzīvē par laimi neesmu piedzīvojusi nevienas no šeit aprakstītajām attiecībām, pret mani vienmēr izturējās mīļi, jauki, kā pret princesi! :) Protams, ka bija strīdi, bet nenozīmīgi... Es diezvai būtu ar cilvēku, kurš pateiktu, ka viņam vajadzīgs harēms un ka ar mani nerēķināšoties! :-/ Tas kaut kā jocīgi ir...
19.03.2011 15:04 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Es nošautos :D Bet vispār tas nav normāli, vīrietis var darīt visu, bet sieviete - neko!
19.03.2011 15:04 |

Reitings 12
Jā, man arī ar šo pašu vīrieti kādreiz bija sapņu attiecības, visas draudzenes mani apskauda, un manējo uzskatīja par vīriešu ideālu. BET... Vai tiešām šie 5 mēneši var tik ļoti izmainīt cilvēku/attieksmi pret mani?
19.03.2011 15:08 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Laikam vīrietis parādīja savu īsto seju!
19.03.2011 15:10 |

Reitings 12
Starp citu, nesen atklāju arī to, ka viņam paralēli mūsu attiecībām ir viena tāda meitene-draugs. Viņi bija pazīstami jau kādus gadus 2-3 pirms mums. Tiku ar viņu iepazīstināta. Zināju, ka viņš ar viņu šad tad satiekas divatā, un šad tad sarakstās. Bet tad nesen es uzgāju, ka viņi ir tikušies diezgan bieži, un sarakstes arī biežas, itkā nekas fizisks viņiem nav bijis, jo viņam viņa fiziski neinteresē, bet viņai gan viņš. Bet vienā no sarakstēm uzgāju tādu tekstu, kur viņa prasa, vai viņš ir bijis viņā kādreiz iemīlējies, un viņš atbild, ka iemīlējies nē, bet viņam liekas, ka vienmēr ir viņu mīlējis...
Es biju vienkārši šokā. Man viņš to paskaidroja, ka tā nav TĀDA mīlestība. Bet tomēr... Priekš kam džekiem vispār tādas meitenes-draugi vajadzīgi?????
19.03.2011 15:18 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es varu pateikt tik to,ka visticamak, ja vinam butu sada sieviete, vins galu gala laimigs nejustos, ne mazaka mera. Ja velies paskaidrojumus, varu sniegt, bet tas butu garak. :)
19.03.2011 15:26 |

Reitings 5119
ruby123
un par to meitene-draugs. Priekskam vajadzigs? Tadel,ka draudziba var but tapat ka ar savu dzimumu, tapat ar pretejo. Man ari ir labakais draugs, man pret vinu ari jutas,BET - ne ka pret virieti! Tikai zel,ka vina draudzene, tapat ka Tu, to nesaprot. (t)
Atskiriba vien ta - ka vins to nekad nav slepis no draudzenes (nu - mani), Tavejais rikojas citadak....
19.03.2011 15:27 |

Reitings 12
Labprāt dzirdēšu garākus paskaidrojumus :)

Un par to draudzeni ir tā, ka viņai viņš patīk arī kā vīrietis, un viņa ir gribējusi būt ar viņu kopā. Viņam vēl ir šādas meitenes, un visām kā vienai viņš interesē arī romantiskā ziņā. Un viņš pats arī to atzīst, ka jā, viņam patīk tā sajūta, ka viņš paatīk citām.
19.03.2011 15:33 |

Reitings 5119
ruby
Nure, bet tas jau neko launu nenodara, ka vins patik citam. Tas tiesi Tev +, ka esi dabujusi virieti, ko citas grib. Galvenais, lai esi drosa, ka vins neizmantos sis iespejas, bet tas jau ir cits jautajums.

Nedaudz garaks paskaidrojums (bet nedaudz, jo man japaed brokastis un saja dregnaja diena jadodas uz kino :) )
- Virietim necel pasapzinu shunelis. Shada veida sieviete partop par shuneli, kuru vins pasvilpj, kad vajag un aizdzen, kad apnicis. Lai ari cik erti no sakuma tas neliktos, velak vins saprot, ka vinam si sieviete neko nenozime, ka tikpat labi, vins varetu noligt profesionalu prostitutu.
Ka ari, ta ka virietis ir mednieks, vinam ir nepieciesams sis 'dzisanas pakal moments'. Ne tikai pirms attiecibam, bet ari to laika. Bet saja attiecibu modeli sieviete sevi ka beigtu galas gabalu vicina virietim gar degunu, lidz vinam paliek slikti. :) Un vins aizies pie tadas sievietes, kurai vins intereses vismazak.
Protams, ir reti iznemumi - loooti nepasparliecinati viriesi ar daudz mazvertibas kompleksiem (ari potencialie izvarotaji, pedofili utt.), kuri tiesi pasapliecinas uz so sieviesu "upuru" vertibas. Tomer vini tik un ta iekseji nekad nav laimigi, jo tur ir vienpusejas attiecibas. Tur nav dod-dod, nem-nem, kas ir laimigu attiecibu pamata, bet dod-nem, dod-nem, lidz beidz dot viens.
19.03.2011 15:48 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Vai nu Tu pārspīlē vai arī neesi īpaši gudra (maigi teikts). Tevi tas neapmierina, bet kko vēl karājies tam vecim līdzās. Nafig? Viņam Tava čīkstēšana pie vienas vietas un viss šis kopsavilkums arī. Nu nebūs šis attiecībās ar Tevi mīļš un uzticams dzīvesbiedrs, kā Tev vēl prātā varētu nākt vispār ideja par viņu kā vīru??
Lasot daļu līdz uzticamībai (no Tavas puses), likās dzirdēts stāsts, bet tur mēnesī uz kontu meitenei nāca 4ciparu skaitlis un ne ar 1 priekšā. Jo ir arī sievietes, kurām šitas der.

Varbūt nedaudz par skarbu, vēlējos atvērt Tev acis... Tu viņu neizmainīsi; mainīsies tikai citu - īsto sievieti saticis.
19.03.2011 16:00 |

Reitings 12
Varbūt tieši to arī man vajag - atvērt acis!!
Jo viņa komentārs ir, ka esmu pārāk prasīga. Tagad saprotu, ka nebūt nē.
19.03.2011 16:04 |

Reitings 221
Nezinu kāds esi cilvēks, varbūt ne dienu nevari izturēt bez ziņkārības apmierināšanas un pārmetumiem, bet ieteiktu uz pāris nedēļām uzlikt viņam po. Jūs kopā dzīvojat? (kādos apstākļos - īrējat, Tu pie viņa) Vnk neinteresējies par viņu, esi aizņemta ar savām darīšanām, lai ir sekss kad sanāk, neliedz, esi itkā ideāla, bet tomēr neatsaki meitenēm, ja aicina Tevi ārā. Ja viņš ko pārmet, neskaidro neko!!! vnk pasaki, ka iziesi ārā; ja ko pārmet - ne vārda pretī, vnk sataisies, iedod buču un aizej. Ja Tu spēsi turēt muti - apsveicu ;) Atpūtas laikā tel. izslēdz, vai arī ignorē viņa jautājumus "kur esi, kad būsi". Galvenais NEKAD netaisnojies un neprasi no viņa paskaidrojumus.

Varbūt viņam būs klikšķis, protams, varbūt arī ne.

Savādāka gan situācija, ja tiešām ir tā, ka viņš Tevi pilnībā uztur, pārskaita ntos ciparus.

19.03.2011 16:12 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Nepiekristu.
Šāds vīrietis varētu turpināt meklēt savu ideālo sievieti :-D
19.03.2011 16:15 |

Reitings 12
Jā, šis būs jāizmēģina. :)
19.03.2011 16:16 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Un vīriešiem ātri apnīk sievietes, kas izdabā viņu vēlmēm un tad viņi meklē nākamo medījumu.
19.03.2011 16:21 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
ja tā padomā... sievietei ir jāprot veiksmīgi balansēt starp pakļaušanos/izdabāšanu un princeses uzvedību/pārmērīgu prasīgumu - 1. apnīk, 2. kaitina, bet 3. mīl, vismaz man tāds iespaids.
20.03.2011 00:37 |

Reitings 100
Palasot sapratu, ka manam bijušajam ir tieši tādi paši kritēriji attiecībā uz meiteni un tieši to visu viņš vienmēr gaidīja no manis.
Vēlu veiksmi viņiem abiem un visiem pārējiem, kas tā domā, to meiteņu atrašanā. :-D :-D
20.03.2011 00:40 |

Reitings 221
beefy -kam tieši tad nepiekristu? pēc konteksta sapratu, ka doma līdzīga.
21.03.2011 05:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es loti piekritu Kakim!Liekas meitenei tiesam talants "izkost" puisus!
Bulli-tev ari daudz taisnibas-ta izdabasana kadreiz virieti nogalina...! |-)
21.03.2011 06:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)