chrissy eemm jajautaa vai vispar zini kamdelj tada vajadziiga? :-D :-D
jebkuraa gadiijumaa tajaa laikaa aizliegtie produkti-saldumi un viss kas skaitas neveseliigs un protams alkaholiskie dzerieni!
Paldies, ka atgādināji :-) šī būs mana pirmā atslodzes diena pēc mēness fāzēm, ko tu varētu ieteikt veiksmīgai tās pārvarēšanai? Man rītdien arī treniņš paredzēts, nenokritīšu? :-)
grecia cenšos atgādināt lai gan pēdējā laikā pie sevis zinu laikus bet aizmirstas sheit lieki atgaadinat!
ieteikt varu vājpiena biezpienu ar kādu augli,dārzeņiem!lieliski iedereesies ja dienā pat izdzersi pāris glāzes kefīra kurš sajaukts kopā ar ievārījumu(karote vai 2vas) Man liela pieredze ievērojot atslodzes un pārsvarā pati lietoju pa dienu kādu augli vai dārzeņus.Vai arī pēc vēlmes vājpiena biezpienu vai izvāru rīsa paciņu pa visu dienu...
Man atkal ir tà, ka tad, kad ir atslodzes diena péc méness fázém man automátiski apetítes nemaz nav... Un péc tás, es atgriezhos normálá ritmá, bez tieksmes visu izrít... :)
Man pat laikam sanāks atslodze, jo visu dienu būšu pa mājām, ēdīšu tikai augļus un dzeru jauno bio lakto bez piedevām.
Uzvārīšu sev miežu putraimus un laime pilnīga (l)