sveikas meitenes ! :)
man ir priekšā grūta situācija, kura var vēl neiepildīties, taču tai svārstās uz labo pusi..
tātad, manam draugam māsa, kura dziivo Austrālijā piedāvā nopirkt biļeti un braukt uz turieni. 3 MĒNEŠUS/mazāk nevar jo nav izdeviigi un vairāk nav bez vīzas iespējams../
mēs esam kopā gandriiz katru dienu, un mūsu attieciibas ir vnk vienreizējas, tik tiešām !
tāpēc viņš no 1as puses grib braukt jo nav māsu saticis 2gadus un tur nekad nav bijis, no 2as, negrib dēļ manis, &3ās nevajadzētu- viņam 6dienās ir darbs klubā...
taču ja aizbrauktu, tad 2,3 ned laikā !!! un viņš nevar izdomāt.. teica, ka itkā nedrīkst braukt ,jo nevar riskēt ar visu to, kas mūsu starpā ir..
bet lai arii es gribētu, lai viņš apciemo māsu, viņas bērnus, un vietu kur nekad nav bijis, tomēr meitenes - 3MĒNEŠI ! es 4as dienas bez viņa esmu pēc viņa kā traka, un 3mēn.. es domāju, ka vispār neizdzīvotu !
meitenes, taam, kurām draugi ir aizbraukuši uz tādu vai pat ilgaaku, sakiet - kā tas ir bez viņa tik ilgi !!??! es to vienkārši nespēju iedomāties !
kādas ir pēc tam attieciibas un viss pārējais ??!
ak, es nevaru, jau iedomājoties, atkal nāk stuuuuuuuuulbais raudiens....