ar ko parasti cilvēkiem mūsdienās asociējas vārds caca? daudz tonālā, liekās skropstas, nagi, apspīlēts, uzkrītoši sievišķīgs apģērbs.. taču es domāju, ka maz ir tādu gadījumu, kad cacas to visu lieto pārspīlēti daudz, kā daudzi to uzsver! no apkārtējiem bieži dzirdēts, ka par cacu nosauc jebkuru smuku meiteni, ka tikai viņai atbilst kaut viena pazīme. piemēram, blonda, brūna (dabīgi, vasarā), skaista meitene ar pieaudzētiem nagiem uzreiz ir caca. tas liekas kā apvainojums. tā ir greizsirdība, skaudība no citu meiteņu puses? es domāju, mūsdienās ne visas ir apmierinātas ar savu dabisko skaistumu un tikai vēlas sevi padarīt skaistāku, tas ka tev ir gari nagi un pieaudzētas skropstas, manuprāt - tikai skaisti. kāpēc tāda nievājoša attieksme. visur netā lasāmi komentāri - cacas pretīgas, par daudz mākslīgas, bet paiet uz ielas tāda meitene garām un visi nosiekalojas. es nesaprotu, tas viss dēļ skaudības?
piedodiet, man vnk šodien ir līdz kaklam klausīties savu ne visai glīto draudzeņu komentāros par citām meitenēm! smukās vienmēr ir maukas, cacas. labi, tās draudzenes atbalsta dabīgo skaistumu, bet kāpēc uzreiz jāapvaino citas?