sveikas,gribetu dzirdet jusu ieteikumus ka,lai padara matus kuplakus it ipasi pie saknēm.varbut te ir kada meitene ar tadu pasu problemu un var ieteikt kaut ko.kadu matu kosmetiku lietot.ceru ka kada palidzes :-)
Man ir pilnīgi taisni un pieplakuši pie galvas mati! Žāvējot ar fēnu, galvu noliecu uz leju- tas piepaceļ pie saknēm, ja gribu dikti kuplākus- matu putas + apaļā suka.
no balināšanas mati krīt ārā un kļūst vēl plānāki.
lieto šampūnu un balzamu matu kuplumam, žāvē matus, noliecot galvu uz leju, mazāk spīdzini savus matus, un mati kļūs kuplāki.
interesanti? mana friziere man stāstīja, ka balinot mati palikšot tieši planāki(pēc izskata) jo tumši mati esot takš piebriedināti ar krāsu, pigmentu vai ko tur, tapēc vizušli izskatoties kuplāki, kā blondie. šī man nepareizi stāstīja?
man mati no balināšanas paliek pūkaināki, tādi kā vieglāki, tāpēc arī izskatās kuplāki :-)
krāsotos tak ir vēl krāsas kārtiņa, kas padara matu smagāku. laikam :D
es agrāk balināju matus šķipsnās, un riktīgi viņus sap***. krita kušķiem ārā. tagad īpaši nemanipulēju ar viņiem, pārlaižu pa retam pāri ar Casting Creme Gloss krāsu, un mati paši no sevis ir kļuvuši ievērojami biezāki un veselīgāki.
vienai pazinai ir loti plani, bet gari mati...nu drausmigi, jo izskatas pec tadas pusizplukatas marles. domaju, ka sis mati, bet plani izskatitos daudz labak. tos varetu veidot ar putam apjomam utt.
Ja neesi krasojusi vai balinajusi - izdari to, mati paliks nedaudz sausaki un kuplaki lidz ar to. Vispar visi matu kops. lidzekli,kas nedaudz sausina matus.
Man personigi patik Tigi "Small Talk"
Vel ari zavejot ar fenu, piepacelt pie sakneem. Pie pasam sakem pirms zavesanas iesmeret 'piesaknu putas'