Mans kaķis jau no ziemassvētkiem ik pa laikam iet uz pagastu kaķoties:D Tagad vispār ik pa divām dienām ienāk mājās, izrij visu paiku un atkal skrien prom.
Man forši, nākamā nedēļa ir skolēnu brīvlaiks. Tā kā es strādāju skolā, sanāks tāda atelpa. Jāstrādā jau tāpat, bet vismaz pārmaiņas:)
Esmu viena dzīvoklī, jāiet drīz gulēt, jo rīt cerība agrāk piecelties un kursa darbu parakstīt, 1dien jau jānodod. Sabaidījos bik par to mēnesi un pasaules galu, varbūt nesanāks tik atri aizmigt:(
Uzņammāju plombīra saldējumu ar rozīnēm.Ņamm...mazliet vēlāk jāiet gulēt.
Vajadzētu uz palodzes salikt vairākus sīpolus un lokus audzēt.Mums ir viens pagaidām.makani loki izauguši. :D
man šai nedēļas nogalei bija lieliski plāni.. gribēju arī paballēties.. bet ir situācijas, kas to visu izmaina vienā sekundē.. un tad saproti, ka bez tā var arī iztikt! šobrīd priecājos ka elpoju.. svaigu gaisu!
mamma pazvanīja skaipā, un es stāstīju par krustmāti, kura te jau gaida pasaules galu, vai katastrofas :D
sakrāmējusi somu ar siltām drēbēm :D tikko izdomāja ka jāsapērkas konservi.. :D sāls, sveces un sērkociņi :D :D :D
smieklīgi vnk.. :D
nu ja būs gals, tad būs. :D
a tā esmu šodien pārēdusies :D laikam jāvāra tēja un jālien augšā uz gultu.. :)
Mhm, man ar bija plāni. Nu vis čuš. Un galvenais cūcības likums, draudzenes, protams, jau ar-saplānojušas ko citu, sak-ko laicīgāk neesot prasījusi.
Bet nu viena man solās ballēties. Jāizdomā tik vai pati gribu beigās.
Bet nu es vel ceru uz mazo iespēju, ka viņas tiks uz manu dzīvokļa ballīti ar :-D
jums ir varianti kā no grāmatām un mēbelēm var dabūt ārā dūmu smaku? ar drēbēm jau ir vieglāk - izmazgā, arī mīkstās mēbeles var iztīrīt, bet kā ar pārējo?!
šodien dega vienu stāvu zem mana dzīvokļa koridora elektrības skapis.. viss dzīvoklis pilns ar dūmiem un sodrējiem.. principā visi deviņi stāvi!
tagad esmu pie vecākiem, bet 6dien būs jābrauc skatīties kā tur viss izskatās.. atstāju vaļā logus uz ziemas vēdināšanu.. laikam jau būs jāmeklē jauna dzīves vieta!
ļoti priecājos ka tiku ārā no mājās, kaut gan brīdī, kad evakuējos, dega jau ar atklātu liesmu viss koridors!