Tātad situācija diezgan sarežģīta un pagara. Mēģināšu īsumā, kaut gan sirsniņu nospiež tik daudz lietas :( Tātad ar puisi esam kopā jau ilgi-vairāk kā 5 gadi. Abi esam jauni-22 gadīgi. Tā sasāpējusies lieta ir tāda, ka viņš joprojām neprot izrādīt savas jūtas(sākotnēji domāju, jo jauns un kautrīgs). Tas ir domāts tā, ka es zinu(viņš to saka bieži), ka viņš mani mīl. BET( kā man nepatīk tas bet..) esmu cilvēks, kam patīk, ka to izrāda darbos. Bet viņš to nedara:/ Tāpēc man reizēm iezogas "sliktās" domas, ka viņš mani tomēr nemīl. Jo it kā vārdos saka, ka mīl. Bet darbi par to neliecina. Es te palasīju dažādas diskusijas par ignorēšanu un nenākšanu mājās, par to, ka mēs paliekam īgnākas...utt. OK, mājās viņš nāk, bet ir bijis periods, kad viņš tā kā ignorēja...viss cits viņam bija svarīgāks.. tikai ne es(to arī norakstīju uz to, ka sagājām kopā tik jauni būdami.UN mēs tak tikai mācamies kopā sadzīvot). Izrunājāmies, viss it kā bija labi. Es kaut kā laikam cerēju, ka ar laiku viņš sāks man izrādīt vairāk uzmanības un mīļumu. Jo es nāku no ģimenes, kur mīļumu izrāda daudz un dikti, tāpēc es arī viņam izrādu. Bet viņš nāk no atturīgas ģimenes, un man liekas tādu lietu kā apskāvienu no vecākiem viņš nav saņēmis gadiem ilgi. Bet domāju, ka ienākot manā ģimenē un ar manu palīdzību viņš atvērsies. Laikam muļķīgi bija uz to cerēt. Es brīžiem jūtos, kā viņa draugs/čoms, nevis mīļotā meitene.
Tātad īsumā gribēju pateikt, ka neesmu īsti laimīga. pilnai laimei čut čut pietrūkst. Iesakiet lūdzu, ko lai es daru? Es tiešām jūtu, ka neesmu vairs tik pozitīva un smaidīga, drīzāk īgna, jo nesaņemu to, ko vēlos. Kaut gan teikts un runāts par to ir daudz. Tāpēc varbūt ir kādi knifiņi kā panākt, lai viņš man izrādītu vairāk uzmanības. Vai man darīt kā viņš(ķipa dots pret dotu), vai mīļot vairāk. Es nezinu. it kā jau esmu izmēģinājusi šo un to un viskaut ko. Meitene palīdzat- tātad kā gudri aptīt vīrieti ap pirkstu un panākt to, ko vēlos es?
Vai būt smaidīgai, pozitīvai (kaut tā nejūtos), vai piekasīties un turpināt lasīt lekcijas par to, ka viņš nedara tā un šā :D (to es pati negribu)
Varbūt kādai bijis līdzīgi, vai arī vnk ir kāds padoms, ko man darīt...
Piedodiet, ka tomēr tik gari.