oi diezgan padaudz un labas lietas, bet ne rīgā :-D visdažādākās kleitas un visās krāsās, augšiņas, mētelīšus, svārkus, un visādas mazās vakarsomiņas.. :-D
berry, man te Āgenskalna priedēs.
Bet tās HUMANAs jau daudz kur centrā arī ir. Vienreiz biju centrā 2 veikalos, nu tur nekā jēdzīga tiešām nav, viss tāds novazāts, tāds nekāds.
Bet šitajā tādas labi saglabājušās un jēdzīgas izskatījās. Lielas somas, nav nobružātas. :-)
dartix, mhm, tās pašas Melnsila ielā.
Pāri ceļam vēl viens humpalu veikals ir RDA, bet tur neesmu bijusi.
Varēsim kādu dienu aiziet kopā parakņāties,pēc mēneša tur būšot viss par 1ls, vēlāk 75 sant, pēc tam par 50 sant. Bet gan jau tos labumus tad izpirks. (e) Nu es runāju par to Humanu.
oj agrāk, kad dzīvoju Ogrē tur tiešām ir superīgas lietas raktas ārā. (l) Tagad esmu rīgā un nezinu labākās humpalas un draugs drausmīgi ir pret to. Nejau neko nest mājās no humpalām un noslēpt, ka tas nav no humpalām ir grūti.
Viņam tādi aizspriedumi kā jau daudziem cilvēkiem. (t)
Es arī ļoti gribētu pameklēt "zeltu" humpačos, bet galīgi nepatīk vienai staigāt... Būtu forši tāda humpaču grupiņa (katrs ar savu izmēru un vēlmēm). :-D
visforsākās, kur esmu bijusi - dgs aizkrauklē.
es nopērku tikai dažkārt, ja izskatās labi un nav novazāta drēbe. tādi foršākie pirkumi ir 2 pārideāli :D trencīši (l)