Ieraudzīju vienu meiteni sadaļā PRO models, kuru zinu. Ir jau sakarīga dzīvē, bet, kas attiecas uz modeļu būšanu - es neesmu pārliecināta, ka viss tur ir tīrs viņai.
Arī no citām aģentūrām 10000000000000% reiz miljards procenti, zinu vairākas, kas ir LV atpazīstamas modeles, un arī pašlaik viena, kas ir tikusi slavas saulītē, ir visos žurnālos utt, ar kādiem pasaules cilvēkiem tikai viņa nav caur gultu gājusi, jūs pat iedomāties nevarat. Es biju šokā, kad viena man raudādama to stāstīja, kādas viņai depresijas nāk par to visu brīžiem virsū un kādus gultas biedrus viņa nosauca - bet nauda nāk ļoti liela kontā.
Un tur ir amizanti - tai manai draudzenei lēkā apkārt žurnālisti visās malās un pievērš uzmanību, bet viņai ir paranoja, ka visi visu zina. Bet nav jau arī neviens tik naivs - meitenei 20 gados tāds piķis, kas citiem pat sapņos nerādās.
Es uzskatu, ka visas aģentūras nodarbojas ar netīrām lietām. Ir, kas skaidri un gaiši pasaka savu nostāju uzreiz, respektīvi, ka viņiem interesē tikai apakšgals, bet tās, kas "itkā" skaitās glamurnās - tās tā paslepus, bet vienalga tas viss notiek.