Būs gari, GANDRĪZ PĀRRRAKSTĪŠU (PĀRTŪLKOŠU JUMS, UN SEV RAKSTU NO ŽURNĀLA :)) :)
Es tikko izlasīju "Lubļu" žurnālā rakstu par brendu lietām, un iemesliem, kāpēc cilvēks tik ļoti pēc tām alkst, relatīvi, cilvēks - sieviete :)
Kaut kā baigi brīnijos par dažām paziņam, kuras nevar atļauties pirkt dārgas šmotkas, kosmētiku, bet pamanās kaut badā sprāgt, bet nopirkt :)
Tātad, secinājumi, kopsavilkums no raksta.
1. Attaisnotjama ir tādu dārgo brendu pirkšana, kuri nes reālu labumu, tās īpašniecei (dārga kosmētika - kvalitātīvāk, dārgie apavi - ērtāki, pat uz papežiem ir Ok staigāt visu dienu utt.). bet ja cilvēks krāj naudu somai pa 10000, tas jau nav labi, nav labi.
2.Ja sieviete pērk tikai dažas dārgas lietas, bet pārējas ir pa 1 ls, tas izskatas smieklīgi, neadekvāti, ka arī šī sieviete kļūst par "poddelku", un vienalga nevar iekļauties augstākajās aprindās, jo viņai, ja viņa arī vienreiz nopērk kādu lupatu, neūs naudas "ieturēt" stilu un dzīvesveidu pastāvīgi.
3. Sievietes, kuras prasa dārgas mantas no vecākiem vai kāda cita, pat ļoti tuva cilvēka, jutas tizli, jo vienalga ir atkarīgas no viņa , no garastāvokļa un agrāk vai vēlāk jutīsies nederīgas vai pērkamas, jo ja pat tie cilvēki Tevi mīl, tad Tu vienalga kādu dienu dabūsi dāru mantu, bet citā, ja būs slikts garīgasi, tad nē. Šeit iet runa nevīs par dāvanām svētkos, kādiem pārsteigumiem, bet kad vecenes pieprasa mantas un kaprizē. secinājums, jāiemācās pelnīt pašai, lai uzturēt savu statusu neatkārībā no ārējiem apstākļiem. Arī bērns jāpieradina nopelnīt mantas, lai viņš neizaugtu kaprīzs patmīlis, kas pakārsies, ja dzīvē nedabūs Bently 18,. dzimšanas dienā. Doma, ka sievietei jāmaina attieksme - dabūšu, jo esmu sieviete (skaista, dārga0, bet tāpēc, ka esmu personība, pati gudra utt.
4. Attaisnojāmi tērēt daudz naudas, piemērām, apģerbam karjeras dēļ. Tur ir interesanta doma, ka ja vidējas pakāpes ofisa darbiniece ģerbjās kā šefene, tad tā sāk uztvert viņu kā vienlīdzīgu, ka no savām aprindām, bet nedrīksts ģerbties smukāk par priekšnieci, tad tai būs preteja reakcija (pēc kolēģēmkura strādā mūsu uzņēmuma mātes uzņēmumā - pārbaudīts 100%). vēl pieļauju (tas nebija rakstā;)), ka šito fišku izmānto mededžeri, kuri nākt piedāvāt savas preces un viņus māca, ka jāģerbjās tā, it kā Tu ar savasreces pārdošanu jau limonu esi nopelnījis :))
5. Pēdējais vērā ņemāmais raksta secinājums - ja vīriešiem uznāk dzīšanas pēc brendiem, paliek vēl trakāk, jo tas jau ir auto kredītā, tehnika utt.
Kāpēc es to visu rakstu, sākam par to runāt ar kolēģi, padomāju par sevi, sev tuvajām sievietēm utt.
Kāda Jūsu attieksme un komentāri šajā sakarā.
(pēdējas nedēļas laikā par šito tematu, vai ap to, kaut kā nejauši uzduros jau 4 rakstiem :)) Varbūt zīme, ka jāpadalās :)
Vienā rakstā bija, ka kad sieviete vēlta sev SPA par simtiem latu, tas paceļ viņas pašapziņu, tā, ka tiešām var ļoti daudz izdarīt. Otrajā, Delfos, ja nemaldos, rakstīts , ka sieviete, ejot ar dārga brenda iepakojumu (tur nekas pat iekšā nebija:)), ja jutas baigi pārliecinātas, skaistas utt.
Man tāds retorsiks jautājums, vai tiešām sieviete bez brendiem vairs nejūtas darga, skaista , kaut kam dērīga??!