Ieraksti google un gan jau izmetīs kaut ko. ;)
Piemērs : topreklama. lv/reklama/perk-pardod/ekipejums/reklamas-sludinajums/818690914899/riga (ir atstarpe) Lai gan no šī neesmu ņēmusi, bet nu atrast var.
Chupse, negribi notirgot? nu tas atkarībā, cik iesākta :D
ebayā ir visie tie from china, bet ja viņi mēnesi nāk, tad man nemaz nevajag :D vispār nesaprotu, kur var redzēt, cik ātri atsūtīs
Es tik gribu iepostot un uzjautāt meitenēm, kas šito lieto. Ir tā, ka man arī ir liekie tauciņi, un šis ir tāds vilinošs veids, kā no tiem tikt ātri un nesāpīgi, bet kā nav bail, ka pēc tam var tikt sačakarēts pilnīgi viss... garantijas ta nav, nekur nav, bet tomēr, tik riskanti (t)
arī alkohols, cigaretes un izplūdes gāzes bojā organismu tieši tik pat daudz cik šīs tabļetkas, tā kā es neko nosodāmu neuzkatu, pati tiku vaļā no 5 kg, par ko priecājos :-D
hellish, es jau nenosodu un zinu, ka dzīvot vispār ir kaitīgi un tā, bet tomēr, no izplūdes gāzēm es izvairīties nevaru, un šitais man šķiet kkāds lielāks bubulis.
becky, kādi 2 ir, jo man bija uznācis šokolādes bezmērķīgs rīšanas periods!! bet tā, ja normāli turpina maz ēst, arī našķoties droši var, tad nekas nekur neuzlīdīs virsū!
:-D :-D :-D nu jā, tas velns uz pleca ir baigais riebeklis :D nu tu skaties, es tiešām nekā ļauna nesaskatu, bet nu ir jau visādi šausmu stāsti dzirdēti, bet tie gan vairāk par lidu, es runāju par hoodia/meizintangu! :)