Lai gan jāpiekrīt, ka nevajadzētu mainīties, par cik, vīrietis Tevi iemīlēja kāda esi, TOMĒR esmu novērojusi, ka sievietēm IR tendence mainīties no jaukās meitenes, kuru iemīlēja uz īgno meiteni, kurai nekas nepatīk, vairs necenšas pievērst uzmanību ne sev, ne viņam, ne labajam, kas notiek, bet koncentrējas tikai uz sliktajiem attiecību aspektiem. Tas, protams, nav visiem un vienmēr, tikai pēc pieredzes saku, daudz tādu gadījumu redzēts. ;-) Un tad jau, principā, tā vairs nav sieviete, ko iemīlēji.
Pati nesen novēroju, ka tiklīdz mans puisis saprata, ka apkārtējiem ir interese par mani, sāku vairāk smaidīt, priecāties ar draugiem - bija bijis tāds mierīgais posms - pati jūtos ļoti labi šobrīd un viņš arī to pamana un izskatās, ka viņam patīk un piesaista (l)
Par matu krāsu - tās gan ir pilnīgas muļķības, lielākais vairums pat nepamana izmaiņas (tiešām!) Biju blondīne, nākamajā dienā brunete un, kad jautāju par izmaiņām vairākums mani vīriešu dzimuma pārstāvji draugi atzina, ka nav pamanījuši, ka matu krāsa cita, tikai, ka izskatos labi šodien. :-P
Tas ir pilnīgi individuāli, bet noteikti jāsāk ar sevi iekšēji no sākuma, pēc tam vari variēt ārēji, kā pašai liekas atbilstoši. :-)
Bučas. Lai veicas!