Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaunas attiecības.

Reitings 535
Reģ: 29.01.2009

Sveiki meičas :-D

Visu garo savu dzīves stāstu no jauna nestāstīšu dažas jau zin :-)

Bet nu vakar pieķēru sevi pie domas ka baidos veidot jaunas attiecības ,pašlaik man darbā ar kolēģi ir jaukas attiecības virzās jau palēnam uz ko nopietnāku. Pagaidām tikai kafijas padzeršana kopā un papusdienošana mums ir ,bet vakar kad ēdām kopā es pieķēru sevi pie sajūtas,ka man bail a ja izveidojās kaut kas nopietnāks ko tad ,kā rīkoties turpināt vai nobremzēt .

Esam abi šķirteņi un ar bērniem ,tā kā jau piedzīvotās sāpes no attiecībām ar ir .Vienreiz kad es jau biju šķirta un viņš vēl nē mēs tikāmies ,bet mūsu starpā nekā intīma nebija tikai draudzība draudzība ,bet kas sākās jūtas tādas ka velk nenormāli vienam pie otra ,pārtraucām visu .Un toreiz man bija beigās ļoti sāpīgi un viņam ar.

Bet tagad esam brīvi abi ,bet man tāpat bail ,ka atkal sāpēs ,laikam bail būt laimīgai un justies starojošai ,jo viņš man tā liek justies. (l)

Es tik gribēju to izteikt varbūt bailes ar aizmuks ,kas lai to zin :-D

15.03.2011 12:37 |

Reitings 535
cik šodien jauka diena saulīte spīd un domas man tik ap viņu vien :-P
15.03.2011 12:49 |

Reitings 4129
Ja raugās no romantiskās puses-labāk to visu skaisto piedzīvot un pēc tam izjust sāpes, nekā nemitīgi censties atteikties no tā skaistā, kas radīs tādu mūžāgās sāpēšanas iespaidu. Un kurš vispār ir teicis, ka sāpēs? varbūt dzīvosiet kopā laimīgi līdz mūža galam. Pasaka. ;-)
15.03.2011 12:56 |

Reitings 535
Vakar vakarā kad sēdēju un dzēru tēju mājās ar par to domāju kā rīkošos es un nolēmu ka ļaušos dzīvei un kā būs tā būs tagad baudīšu to ko sniedz man šīs tikšanās reizes :-D
15.03.2011 13:22 |

Reitings 535
:-D :-D :-D :-D
15.03.2011 16:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits