Kas ar mani??? [gribu izkratīt sirdi]

Reitings 21
Reģ: 07.03.2011

Ar savu puisi esam kopā vairāk kā piecus gadus – abi viens otram bijām pirmās mīlestības un pirmie partneri seksā. Ir daudz kas kopīgs (kas saista) - draugi, intereses, kā arī esam gājuši cauri daudzām smagām dzīves grūtībām un arī mūsu ģimenes ļoti satuvinājušās - gan es viņa vecākiem ļoti patīku, gan viņš manējiem. Viss it kā jauki, BET... ir iestājies kaut kāds vēsums starp mums pēdējā pusotra gada laikā (īpaši no manas puses)... nav vairs tā interese man tāda kāda bija agrāk. Lieki vēl piebilst, ka nu jau gadu dzīvojam katrs savā valstī (viņš LV, es - citur)... braucu uz LV cik bieži vien varu- un kad aizbraucu, tad viss ir jauki – liekās, ka nekas labāks par viņu man nevar būt, bet tajā pašā laikā, kad neesam kopā un dzīvoju dzīvi šeit ārzemēs tad man gribās mesties avantūrās un citu apskāvienos (krāpusi vēl neesmu[!]) –baudīt dzīvi, jo reāli tāda sajūta ka neesmu viņu izbaudījusi – ka kaut kas manā dzīvē pietrūkst... Gribās skriet pa pasauli bļaujot un trakojot, jo esmu vēl jauna (22.gadi). Tomēr gribās izbaudīt visu ko dzīve sniedz – paceļot ar draudzenēm, patrakot, pakoķetēt ... baudīt dzīvi, bet tajā pašā laikā, ka iedomājos `un ja es neatradīšu pēc tam neko labāku par manu tagadējo un nožēlošu izdarīto, ja būšu izšķīrusies, ko tad`?...

Bet saprotu arī, ka nav jēga turpināt attiecības tikai žēluma/pieķeršanās vai sazin vēl kā pēc. Bet tajā pašā laikā man viņš ļoti rūp un mīļš tomēr. Es nezinu kā lai pareizāk to izdara/kā rīkoties...Nezinu vai teikt viņam kaut ko , vai nē?! Jo saprotu to ka ka viņš jūt ka kaut kas nav, bet man bailes teikt ko domāju un bailes viņu sāpināt un tajā pašā laikā es nezinu vai izdarīšu pareizo lēmumu... :-/

15.03.2011 00:39 |

Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
laivaikas,ja vēlies attiecības turpināt, tad centies tajās kko mainīt, pārtraukt rutīnu, padarīt attiecības tiešām tādas, lai Tev nebūtu jādomā šādas muļķīgas domas. Domāju, kavien pati vari izlemt, vai attiecības vēlies turpināt. Ja zini, ka labot neko nevar.. tad nav vērts vairs turpināt. :-)
15.03.2011 01:06 |

Reitings 21
Reģ: 07.03.2011
Džizele- Tev tiešām taisnība! Ir kaut kas jādara.. citādi ne man , ne šim būs labi..
15.03.2011 01:07 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
laivaikas
nu līdz maijam izdomā visu kārtīgi, apver visus par un pret un tad ar drošu sirdi runā :)
15.03.2011 01:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
isteniba tev deretu parlasit savu tekstu velreiz, jo tur tu pati atbildi uz jautajumiem, kas pasu nomac
15.03.2011 01:12 |

Reitings 202
Lieliski izklaidēties var arī bez krāpšanas. Nevainīga koķėtēšana, izklaides ar draudzenēm un dejošana klubos - tas ir tas, ko tu taču vari izbaudīt arī būdama ar kādu kopā :-) Galvenais ir nepārkāpt robežu un uzticēties. Lai izdodas! :-)
15.03.2011 01:46 |

Reitings 5119
Nekad nevari zinat, vai tas, ko izdarisi, bus pareizais lemums. Japalaujas sirdij jau laikam. Ipasi jauniba.

Tadel es neatbalstu, ja pirmas attiecibas ir ilgstosas un no agra vecuma (ka Tev - 17 gadi).. Gandriz visas beidzas lidzigi Tavejam (ja beigsies) - lidzigu iemeslu del...
15.03.2011 02:00 |

Reitings 113
Man nav tā,ka man kko negribētos izrunāt vai teikt kā es jūtos.Es to saku nepārtraukti.Tikai lieta tāda,ka viņam ne silts ne auksts.Kad to es viņam saku..nē tā nav utt..un sāk kko par sevi teikt,kā viņam justies,ja es žēlojos..Un man arī attiecībās galīgi nav svaiguma.Es cenšos,lai būtu(visu darīt kā sākumā utt),bet tur arī nav nekādas atsaucības..Es nezinu,kas es viņam tāda esmu,priekš kam vajadzīga.. :-/
15.03.2011 02:03 |

Reitings 205
Perfect... piekrītu, ka šādas attiecības nav jēgas turpināt.. sliktāk jau nejutīsies, kad būsi viena. Pie tam varēsi satikt kādu citu, labāku! (l)
15.03.2011 02:21 |

Reitings 30
laivaikas - mums tad laikam ir 4 gadu kopābūšanas "krīze". :-D
Negribas te neko rakstīt daudz, bet, ja vēlies kādreiz parunāties vai kā tml., vari uzrakstīt [email protected] ;-)
15.03.2011 04:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)