Sportiņš

Reitings 149
Reģ: 29.01.2009

Ir taču tā, ka visām pa ziemu ir uzaudzis "neliels" glābšanas riņķis. Jāsāk domāt ko darīt, jo vasara jau nav aiz kalniem. Šajos laikos, ne vienmēr izdodas atļauties nopirkt to sporta abonomentu un citreiz vienkārši ir slinkums kaut kur vakarā iet. Man ir neliels ieteikums,jo pati esmu sajūsmā ar saviem rezultātiem. Tagad ir pilns internets ar pilašu, airobikas, bodyfleksa video, kurus var izmantot vingrošanai mājās. Es personīgi izmantoju bodyflex.. kur katrai dienai ir savs video ar noteiktiem vingrojumiem, kas jāizpilda. Katras septinjas dienas ir jānomēra savas problēmātiskās vietas. Pēc pirmajām 7 nodarbībām , kas itkā neprasīja lielu piepūli, es sasniedzu labus rezultātus.

Tāpēc iesaku meitenēm, nopērciet paklājiņu un pavingrojiet vakarā pie kāda video, kas jums liekas piemērotāks. Redzēsiet, ka var arī mājas apstākļos var sasniegt labus rezultātus. Pie tam ietaupās gan laiks, gan nauda.

14.03.2011 19:17 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Čīkstēšana par savu formu bija pirmā, kas mani motivēja sākts vingrot, un tagad mana lielākā motivācija, lai nepalaistos un sasniegtu vēl labākus rezultātus, ir paskatīties uz kādu pavecāku foto, pirms rezultātiem! Laime pilnībā, tādā izskatā atgriezties negribētu! :D
14.03.2011 21:49 |

Reitings 12651
wiki, mums taču tagad motivācija - maratons :-P
14.03.2011 21:51 |

Reitings 796
katram jau savs motivātors.. un ne visi, piemēram, spēj saņemties uz pilatēm utml., bet uz skriešanu gan nav daudz mudināmi.
Es esmu tikai un vienīgi bodybike fane.. tāpēc man šodien mājās ieradās jauns ģimenes loceklis - body bike trenažieris (l) (l)
14.03.2011 22:14 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Neesmu regulāra vingrotāja, vairāk vingroju pēc sajūtām. Ļoti patīk pilates, kas nostiprina arī sīkos muskulīšus, palīdz būt labai stājai un stiepšanās vingrojumi, ko nolūkoju tajā pašā youtubē vai izmantoju pati savus vingrinājumus. Motivācija vingrot ir labas pašsajūtas un formas dēļ. Enerģijas ir daudzkārt vairāk :-)
14.03.2011 22:22 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Mājās ir trenažieris, bet pie tā tieku četras dienas nedēļā un pārējās dzīvoju kojās, kkā nepatiktu baigi vingrot savā krutajā istabiņā, kur visas lūrēs uz mani :-D :-D
14.03.2011 22:26 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
ņam ņam, šogad man tiešām maratons motivē, jo ir uzradušies domu biedri, līdz šim mani atšuva! :D Un vēl, ne jau tikai noskriet tos 5 km, bet, lai mēs būtu smukas skrējējas, jātrenējas jau laikus! :D
14.03.2011 22:27 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
pirms 2 nedeeljaam saaku tos youtube 8min vingrinaajumus taisiit. jau tagad ir rezultaati. motiveeja 2 lietas. 1. apskatiijos bildes pirms 2/3 gadiem, kur biju tievaaka, uzreiz sagribeejaas atpakalj taadu augumu. 2. iedomaajos "a ja nu kaadai no mana puisha ex bija labaaks dibens nekaa man?" zinu, ka stulbi un beernishkjiigi, bet tas tieshaam mani riktiigi motiveeja :D
16.03.2011 22:54 |

Reitings 1
Reģ: 21.05.2013
Sveiki Meitenes .

Esmu 12 . gadus veca meitene , protams problēmas ar augumu , man nav liekā svara , bet mani neapmierina manas ciskas . Es tiešām ļoti daudz sportoju skrienu katru vakaru , vingroju body flex vingrojumus , taisu daudz pietupienus U.C + ēdu veselīgi , ļoti maz .

Vai kāda no jums nevarētu ieteikt efektīvus vingrinājumus kas dzen nost ciskas ? .
Es tiešām ļoti gibu kaulainas kājas , HELP .
21.05.2013 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits