Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu starpko lai izvelas:(

Reitings 1
Reģ: 12.03.2011

Sweiki...

Man ir radusies maza problemiņa...

man ir loti tuva un laba draudzene, kura itka vnm ir centusies man ieteikt to labako, bet nu shodien iisti neko nesaprotu.... vnk abas sedejam pie manim majas un parunajam visadas lietas, lidz man vien brid zvanija kads puisis, ar kuru man ir ļoti labs kontakts, vienu bridi bijam kopa, bet neparguleejam...

Saņēmu piedavajumu pavadit ar vinju kopa so vakaru, un pavadiit nakti pie vinja....itka bija velme pie vinja palikt, bet beigas pateicu ka iisti nezinu un apdomashos...

protams, jautaju draudzenei padomu, jo vinja mani zin vislabak..... vienigais koa vina vareja pateikt..." Tā ir tewis pašas izvēle, ja vēlies brauc un izbaudi jaunibu, bet katra ziņā es zinu ka Tu neesi viņa vērta, Tew vajag ko labāku....... Viņš ir augstpratīgs iedomīgs egoists, un Tew tadu nevajag.."

Varetu turpinat vel raxtit visus tos vardus kas man ir likusi aizdomaties, bet nespeju saprast vinjas domas, jo pirms paris dienam viņa pati man ierosinaja lai pameginu vinju atvilk no ikdienas ka agrak, bet te pekšņi tie visi vārdi kā sitiens pa galvu :'-(

nezinu starp ko man tagad izveleties....draudzenes viedokli, vai palauties uz savām jūtām un vēlmi dabuut to puisi atpakaļ :-/ :'-(

Vnk graujoša sajūta cenšoties izvēlēties vienu no abiem... abi izvēles varianti ir Tuvi sirdij :-(

:'-(

14.03.2011 02:31 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
citu padomos var klausīties, bet jāizlemj pašai.
14.03.2011 02:37 |

Reitings 283
Reģ: 16.09.2010
Paļaujies uz savām jūtām,jo tev būs jābūt ar to puisi kopā ne tavai draudzenei 8-)
14.03.2011 02:38 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Viennozīmīgi-paļautos uz jūtām!!
14.03.2011 02:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits