Maini savu attieksmi pret pasauli! Šajā portālā neuzturos bieži, izlasu samērā nedaudzas diskusijas, taču esmu pamanījusi, ka teju katrā no tām parādās Tavi rūgtuma pilnie komentāri, kuri parasti pauž vien bezcerību, īgnumu un negatīvu skatu uz dzīvi.
Neteikšu, ka esmu saulesstariņš, taču pēdējā laikā esmu izteikti pievērsusies savai iekšējai/garīgajai pasaulei. Daudz domāju par to, kāpēc nereti, šķietami, gluži bez iemesla sajūtos nelāgi. Cenšos nevairot sevī negācijas, norobežojos no ļaušanās pašdestrukciju vairojošām emocijām - skaudības, naida. Zinu - pirmā doma - `Stāsti vien! Viegli pateikt, grūti izdarīt!`. Jā, neapgalvošu, ka tas ir viegli. Bet tie dzirkstoša prieka pilnie mirkļi, kuros iespējams izjust savādu, eksistences viegluma lidzatnestu tīksmi, ir to vērti. Pagaidām tie ir īslaicīgi un ne sevišķi bieži, taču tas ir vērā ņemams sākums. Šobrīd lasu kādu ļoti vērtīgu, savu garīgo ceļo meklēt aicinošu grāmatu, taču nevēlos sludināt, tāpēc tās autoru un nosaukumu atstāšu noklusētu. Katram savs ceļš ejams un, manuprāt, tieši šāds brīdis, kurā apzinies, ka esošā situācija ir visnotaļ draņķīga, ir īpaši piemērots, lai beidzot sāktu rīkoties!
Vēl noteikti varu ieteikt atrast nodarbi, kurā vari būt Tu pati un rast prieku/baudījumu no tās. Grāmatas, kino, mūzika. Varbūt kāda no jaunrades formām - dzeja, proza. Jā, man pašai vairāk velk uz radošo, tāpēc pirmās prātā ienāk tieši šādas aktivitātes, taču tas, protams, varbūt arī kas pavisam cits - sports, sudoku mīklas vai kaut izšūšana krustdūrienā!
Neslinko un atrodi savu piepildījumu. Veiksmi! :-)