Esmu uzlikusi austiņas un skatos tv3 mājas lapā ''Vīrietis uz paklāja'' man liekas ļoti garlaicīgs un bez satura radīts raidījums.
Pagaidām neko kā par brīnumu neēdu :D
Blakus stāv 2l ūdens pudele un zaļās tējas krūze :D
Šodien vienu krūzi izdzēru, un pēc pāris h piemetās skrejamais :D
MEITENES.. man ir jau kādas dienas 3 vai 4as uzmetusies dīvaina pumpa :/ netālu no mutes un tāda kā nekad- nav balts gals, bet tāda cieta un tāds kā bumbulītis kad pieskatrās var just, bet nav īpaši uz āru, tiesi uz iekšu un tā nejauki sāp kad mazliet piespiež. nezinu ar ko sakarā viņa uzmetusies un ko lai dara ar viņu. vienīgais 7dien diezgan nosalu, jo bija auksts vējs, varbūt no ta uzmetusies.. nu nav ne jausmas. nav Jums bijis tā???
Es censos saglabat mieru-musu radinieks zvanija no Hawaii-bija jaevakuejas ara no majinas-visa nakts esot pagajusi loti stressa,jo bija domas par cunami,kas varetu but ari Hawaii!Vins neesot aizgajis,jo majas kakene ar maziem berniniem :-( !!!Vispar arprats (t) -visi ka sastingusi gaidijusi ,kas bus talak...!
neko nedaru, noskatījos 2 filmas vienalaicīgi, vajadzētu iet gulēt, bet baigi agrs vispār vēl :D
noskatījos remember me, eh, šausmīgas beigas, bet man Robīts bija burvīgs! (l)
Emmanuelle -k.kads trakums tgd notiek, sodien veel izlasiiju, ka 19 martaa meeness buus zemei ljoti tuvu, ka peec tam buus zemestriices un vulkaani uzdarbosies, esmu pamatiigi iebiedeeta :(
Šovakar man ir tv vakars divatā. Skatāmies visādus raidījumus. Izdomājām, ka gribam paskatīties bērnības seriālu Twin Peaks, tagad jau lādējam pirmās sērijas. Šovakar viss pa mierīgo, superballīte būs rīt :)