tas Dons Džonsons, Miami Vice, dārgākais seriāls uz to brīdi. Ferrari, pufīgas frizūras, mokusīni bez zeķēm, rozā krekli- es labrāt padzīvotu 80tajos nekomunistiskā vidē :D
Mums jau arī bija kapitāla mode. Nekur tālu nemaz nebija jābrauc. Veči vēl ciešami ,bet piem. skatos uz mammu fočenēs un rēcu. Viņa tā aizvainoti- ko piesienies, tāda mode bija?! Tie pūdeļa mati un xxl polsteri. :D
p.s
Latvijā ar to modi bija diezgan traģiski :D Sakasītie mati vel tikai ziediņi, bet tipiskajam latvietim bija pretīgs, brūns vai pelēks uzvalciņš oficiālākiem pasākumiem, rūtains krekls no Ungārijas un zila vai pelēka jaka ikdienai :D
Bet visvairāk mani bērnībā traumēja omes ūsas. Man viņa bija jābučo, kad beidzām ciemoties, es vienmēr bēgu. :D Tajā laikā epilācija nebija aktuāla. :D Sievietes pat esot piekrāsojušas ūsiņas, jo tad tas esot bijis sexī. :D
normālās drēbes bija pārcilvēcīgi grūti dabūt, krusttēvs džinsas pats zilas krāsoja un pie reizes botas arī nokrāsoja :D vel modē bija tie stillīgi biezie maisiņi ar kādu meiteni virsū vai marlboro kovboju, kurus lietoja ilgi, ka pat zīmējums nobružājās :D
nezinu par kādu ūsu krāsošanas fetišu Tu runā, bet man šķiet, ka tā laika omēm tas vienkārši nebija aktuāli 10 gadus atpakaļ Centrāltirgus katrai otrajai pārdevējai bija ūsas :D
Tu domā tos plastmasas maisiņus? Puse no viņiem krāsoja rokas. :D Es vēl atceros tos auduma tīkliņus- nu tipa sietiņus.
Ieliec tukšu trīslitreni un vico uz tirgu pēc piena. Mammai bija skropstu tuša tādā kastītē nevis kā tagad. Vajadzēja samitrināt, lai krāsotu. Ta tik dāmas iespļāva, parīvēja un krāsoja virsū. :D