Sveikas, mīļās sievietes! Vēlos pačīkstēt par lietu, kas man ļoti, ļoti sāp. Piecus gadus biju kopā ar visburvīgāko vīrieti pasaulē. Mūsu attiecības vienmēr bijušas ļoti labas, vismaz man tā šķita. Tiesa gan, pēdējā mēneša laikā es jutu, ka viņš atsvešinās, bet nepievērsu tam lielu uzmanību, domāju, ka tas ir pārejoši - problēmas darbā vai tamlīdzīgi. Taču pirms pāris nedēļām viņš izbeidza mūsu attiecības, jo iemīlējis citu cilvēku. Kronis visam bija tas, ka viņš man pastāstīja arī to, ka šis cits cilvēks ir nevis cita sieviete, bet gan vīrietis. Es nekad mūžā nebūtu iedomājusies, ka viņam ir homoseksuālas tieksmes, tāpēc biju vienkārši šokēta. Man viņš teica, ka jūt pret viņu kaut ko tādu, ko nekad nav jutis pret mani, nav gribējis dzīvot dubultu dzīvi un melot man, tāpēc lai piedodu, ja varu, bet starp mums viss ir beidzies. Tā vienkārši esot sanācis, ka viņš viņu iemīlējis. Zinu, ka tas būtībā ir labi, ka viņš man visu tā izstāstīja un nepūta miglu acīs, bet vienalga man viņa tik ļoti trūkst. Nu jau nedēļām no viņa nav bijušas nekādas ziņas un it kā saprotu, ka gaidīt tās ir muļķīgi, bet man ļoti sāp un es viņu joprojām tik ļoti mīlu;(( Viņš man bija izskatīgs, gudrs, ar labu humora izjūtu un simts citām labām īpašībām. Naktīs nespēju aizmigt, jo raudu, darbā grūti strādāt. Kā man tikt tam pāri?:(((