Ja ir iespēja, noteikti vajag aizbraukt uz t/c Akrapolis Šaulos. Tur ir viens apavu veikals, kur var nopirkt superīgas kurpes, zābakus par super lētām naudām + izmēri bija pat 43. sievietēm, kas LV laikam ir retums ;-) mana māsa bija sajūsmā, jo viņai arī ir 41./42. izm., piepirkta n`tos pārus ar zābakiem un kurpēm :-D
Walkingā un Tamaris veikalā reizēm ir 42.izm. :)
Bet piekrītu Felishai par t/c Akropolis veikalu. Veikals saucās Deichmann(mājaslapā var ievērtēt visas kurpītes un zābaciņus)(Šauļu Akropolē) biju pirms pāris nedēļām un ar nopirku burvīgas kurpītes :) Cenas ļoti pieņemamas, nezinu kur vēl var nopirkt ādas apavus pa 10ls :-D
Vienā no diskusijām jau iepriekš minēju veikalu pie Vecās Ģertrūdes baznīcas (precīzāk - pretī ai uz riņķa, puspagrabiņā).
Vēl lielie izmēri ir Somijas apavos. Viens no SA veikaliem ir uz Barona ielas (pretī Benetonam un bijušajam kino Daile starp Lāčplēša un Blaumaņa ielām) (l)
P.s. kā es Tevi saprotu...man ir 40./41. izmērs un arī mūždien mocos ar apaviem. Bet mocības, acīm redzot, ir tikai Lv, jo daudzās citās valstīs lielos izmērus gandrīz vai pakaļ met...