es pati izplatu avon un teikšu godīgi daži natural šampūni ir sūdi. tad es lietoju no otras sērijas un spa matu masku-tā gan ir vareni laba.
lietoju šobrīd fructis melleņu,vīnogu kauliņu un zaļo fructis balzāmu.man ļoti patīk un tas balzāms vel jo vairāk.nākamreiz pamēģināšu jauno dove. :)
Man tieši šampūns ir ļoti svarīgs, jo man ir nenormāli cimperlīga galvas āda un no visa metas blaugznas vai plēkšņojas. Pgaidām ir problēmas ar laba atrašanu. Ir doma to Dove pamēģināt, kurš ir vislabākais?
Balzāmi kaut kā nav tik svarīgi, jo tāpat lietoju serumu un pūšamo līdz.
no visiem šampūniem, ko pati kādreiz esmu pirkusi, vilabāk patīk Tresemme. Bet te, LV viņa nav :( kādreiz likās, ka Syoss labs, bet tagad liekas galīgs, atvainojiet, sūds.
Veikalos vispār vēl ir dabūjami šampūni taukainiem matiem? visur tikai kuplumam utt. bet es kā no rīta matus izmazgāju, tā vakarā viņi jau salipuši :(
Nu vispar...perkot lielo Tigi iepakojumu dubultpaku, man sanaca,ka 750ml maksa 10ls... tatad - 250ml (videjais sampuna iepakojums) - nedaudz virs 3ls.. Manuprat ir leti.
Tad nu es varu ieteikt - Brunette Goddess no Tigi :)
Bet ja negribas tik lielu pirkt, man patika maska matu augsanai Drogas no Baltkrievu kosmetikas serijas (zala krasa), pielauju, ka sampuns ari varetu but labs. Pietam loti leti (Maska maksaja 1,50ls)
Man ir ļoooti jūtīga galvas āda, gandrīz no visiem šampūniem ir blaugznas.
Atradu sev Himalaya Herbals (protein shampoo). 200ml Drogas maksā ap 2,50 (ar atlaidēm - 1,70 apmēram).Blaugžņu nav un matus tagad mazgāju 2x rētāk (jo tie vairs nepaliek netīri tik ātri).
Bet es dotu padomju mēģināt visus šampūnus, ko vari atļauties - jo tas, kas ir labs vienam, galīgi neder citam cilvēkam.