Man ir dažādi varianti. Palutinu sevi ar šokolādi, vismaz kaut kāds prieciņš. Skatos komēdijas. Kārtīgi izraudos ar emociju pastprinošiem elementiem - gaudulīgas dziesmas, filmas. Iedzeru šnabi va brendiju tīrā - liekas, ka ar savu stiprumu tie uzdod pa pakaļu. Eju tusēt, cenšoties noturēt smaidu uz lūpām, kārtīgi izdejoties un paflirtēt, azmirstot par domām par savu nelaimīgumu. Rakstu dienasgrāmatā savu pašanalīzi 'kāpēc, kas, kā' un kā to risināt. Šie visi varianti iedarbojas uz mani. Savā ziņā piekrītu tam, ka katrs pats ir savas laimes kalējs, bet ne 100%, jo ir taču tik daudzi, kas strādā pie tā lai saņemtu to, no kā šie cer būt laimīgi, bet nesaņem gaidīto. Domāju, ka tas vairāk ir atkarīgs no cilvēka iekšējā stāvokļa un arī tam, kā pats sevi noskaņo.Man pašai ir tāda sajūta, ka neesmu laimīga un liekas, ka savu potensiālu esmu izniekusi un vispār visa dzīve pakaļā. Ar to noskaņošanos arī ir kā ir, jo realitāte tomēr ir realitāte. Vispār kā gribētos visu dzīvi sākt no sākuma. Tuvojās kārtējā dzimene un tas mani dzen depresijā :-D .
Labs domugrauds :-)