pakaļ ar piedāvājumiem neviens neskries. Pašai jāmeklē cītīgi. Bez pieredzes(drošvien) un uz vienu mēnesi varbūt dabūsi saldējuma pārdevējas uz ielām darbiņu. Čeko sludinājumus.
Var mēģināt aizbraukt uz kaut kādiem vasaras darbiem, vai pameklēt šeit pat Latvijā :) r saimniecības, kuras meklē jauniešus un studentus paši, tikai nemasā daudz kā jauniešiem gribētos :D
Vispirms vajadzētu sākt ar savu prasmju apzināšanos- kas ir tās lietas, ko Tu proti, kas padodas un ko Tu gribētu darīt. Arī saldējumu pārdevējai jāprot šis tas.
Vai tad neņem darbā no 16? Kurš gan gribēs nodarbināt bērnu?
Es Tev varu piedāvāt regulāru darbu-iztīri man dzīvokli, 2 istabas, virtuve, koridors, vannas istabas. Smuki izpucēsi, varbūt 3-5ls iedošu. Jo man visi tīrāmie un birstes ir pašai. Darbs reizi nedēļā.
Nu,ko saki? :-D
Ja tev nav skaidas galvā,neesi ar mauciskām tieksmēm. Bet esi čakla,pieklājīga,zini latviešu,krievu,angļu val normālā līmenī,tad varētu varbūt piedāvāt,bet tikai visai vasaras sezonai,Jūrmalā pludmalē.
Rafaello, man ir 18, ir angļu,krievu,latviešu val.zināšanas un viss pārējais, ko aprakstīji. Varbūt varam pa epastu vai kā savā'dak par šo darbu sīkāk parunāt?
late_elīne es tev iztīrītu.man ļoti patīk tīrīt.es savu māju šķiet 10 reizes nedēļā iztīru.Bet man jau 3 ls ceļā aizietu,lai aizbrauktu pie tevis. neatmaksājās :D