ņam ņam, uz manīm jau tas nav baigi daudz, bet man vēl priekšā 17 dienas un esmu aktīvi apņēmusies vismaz vēl līdz 8cm nomest no puņčuka, lai viņam vēl lielāks šoks :-D
da labi.. 11 cm jau tomēr ir daudz, un ir pamanāms Endy! Prieks par Tevi! :)
vajadzētu man nomērīties un salīdzināt ar sept apkārtmēriem.. bet man liekas ka te nekur nav mērlenta mums.. :D
man teorētiski kkas būtu jāuztaisa ēst savējiem.. bet es nezinu ko lai taisa.. :D tāpēc sēžu un neko nedaru.. salstu..
Wow!! :-O
Endy* Tu ir monstrs! Apskauzhams gribasspeks!! :) Es ka vienmer - pierijos grilletu vistinju un turpinu domat kaa nodabut 5 kg no pakaljas lidz vasarai. :D :D
Par to MArselino - es cilvekam, kursh pats izskatas pec kjeema, savus matus toch neuzticeetu!
Es gribētu, lai mums ir laiks, kad iet sportot. Man vēl metodiķe pateica, ka vēl nāks klāt 3 kursi, kas ir + 4 lekcijas! ks viņi par mums ņirgājas, es jau tagad nedabūnu normāli izgulēties.
Kā es savilkšu galus? Un kad es strādāšu. :'-(
Tas tik tā gribēju pačīkstēt :-D
Šodiena izvērtās ļoti jauka - satikos ar draudzeni, pamielojāmies ar dikti garšīgajiem Ze Donats virtuļiem ( lai piedod man mana diēta :D ), mājās vīrietis izgatavoja vakariņas un mani apčubināja, un kā lielisks papildinājums visam - saņēmu ziņu no sava topošā priekšnieka, pirmdien jābūt jau otrā darbā.
Chrissy- es jau ieslēdzu :D :D
bet man tāpat salst :D
kreizī vējš tač šodien.. es kamēr tiku līdz sīkās skolai jau bijus sasalusi ragā.. lab ka mums atbrauca pakaļ un mājās atveda..