:-DNu to nevar zināt. Bet vēl labāks veltījums bija kādai kursabiedrenei. Par viņas stāstījumu viņš noteica,ka velkot jau uz 5 ballēm, bet "viss pārējais ir kā dāvana vientuļai sievietei" :-D
Labdien!
Tikko mājās pārnācu un nenormāli nosalu(tā ir, ka apkārt staigāju kleitā un plānajās zeķubiksēs), šodien diezgan liels bezspēks bija treniņā no vakardienas smagajiem pietupieniem, kājas nejūtīgas. Darbiņš arī daudz, kas priecē. Arī stress diezgan liels dēļ darba lietām, bet zinu, ka viss būs ok:)
ziemas_roze, ha ha, es arceros, ka šis vienai atrada špikeri telefonā, kaut ko norūca, ja špiko, tad vismaz no platekrāna telefona, vai ko tādu :D:D:D:D
rausi, nu vecim jau nekāda vaina, ja iepatīkas kāds students viņam, tad tam jau pašcieņu nesagraus :D
Sveikas!
Man šodien īsā darba diena tikai 5h -6 h vietā. Vairāk kā stunda jau nostrādāta (l)
Sveicieni Liliānai vārda dienā, manai vecmāmiņai ar vārda diena, viņu gan sauc Silvija, bet nu diena jau īpaša.
Man vecmāmiņa vienmēr ir bijusi ģimenes mīļukiņš, dažus gadus dzīvojām kopā, jo mammai bija kārtējais "īpašais" vecis, kurš bija rupjš un vulgārs.
Tagad 2 stundas varēšu no sākuma lasīt Jūsu sacerējumus un tad jau būs kādi 6 :-D
Skatos O.C un joprojām gaidu hokeju ;)
Rīt būs interesanta diena,jo saņēmu šodien zvanu no viena cilvēka,kurš vēlas rīt ar mani parunāt.. (t)
Nezinu gan,kas mums runājams,tad jau redzēs rīt.
Fuuuj kaa es tikko sashkjebinaajos - draugos uzlureju to pretigo Saldabolu.. Wee!
Vot nesaprotu, ir kada beibe/vecis, kam shitadi patik?? Fuj, toch uz augshu paraava..
Rafaello, nu man toch sakaapa uz augshu, paskatoties! :D :D
Emm..vakar ganiijos pa Briezha ielu, jaa.. :D Dusmiga biju? Man vnk bija netiri mati un besija, ka ar tadiem vel javandas pa visadam gjelaam.. :D :D A kur Tu biji noslepusies, ka es Tevi neredzeju??
Man veikalā aizvakar,viena skuķene sāka bļaut uz savu tēvu,jo viņš gribēja paskatīties telefonu,bet viņa sāka bļaut,ka viņai netīri mati un nevar izturēt,ka citi skatās :D
Nu man vakar nebija talu no taa :D Aizvakar sadzeros shampi un bija baigais slinkums matus mazgat, vakar no rita nebij laika, tad nu cietu! Mani besii taa apzinja, ka nav izmazgati mati! :D