Ak lēcu tēma tieši man ar panesusies! Tiesa, pašai nevajag!
Draugs nesen nomainīja brilles uz lēcām, viņa noteikums bija, lai katru dienu nav jāņem ārā, gribēja uz trīs mēnešiem, bet tās esot jāņem ārā, tāpēc ārste ieteica mēneša lēcas! (Protams, daktere teica, ka vismaz reizi nedēļā ir jāizņem)
Brālis pirmo reizi paņēma ārā neņemamās, bet, nākamajā reizē tomēr izvēlējās katru vakaru izņemamās. Vinš ir apmierināts. Kā būs ar draugu, to rādīs laiks, bet pats arī laimīgs, jo viņam, lai arī piestāvēja, pašam totāli besī lēcas!
Tikko draugs pateica savai mammai, ka nopircis lēcas, šī jau uzreiz klupa virsū, ka lēcas nevajag, tās bojājot radzeni utt., bļin, man jau dusma parāva pārākā, neesmu vēl dzirdējusi un redzējusi gadījumu, ka kādam patiešām ir palicis sliktāk un man apkārt ir daudz līdzcilvēku! Viņai mūžīgi nekas nav labi. Jau lika draugam internetā info meklēt, cik tas slikti! (A kad es pie viņas kā pie aptiekāres nuvaring pērku, nevienu vārdu nesaka, ka tas tak svešļermenis tur lejā, kas ir pilns ar hormoniem! :D) [Tas tā, atkāpei]
Bet, vislabākais variants, saraksti uz papīra, lai neaizmirstas visu, ko Tu vēlies no lēcām, krāsu, nēsāšanas ilgumu, ko Tu noteikti nevēlies un labs acu ārsts Tev sniegs super konsultāciju! :)