Biju pirkusi Cosmopolitan abonementu pusgadam par 4,50 laikam - viss kārtībā, žurnāli jau nāk;
tad vēl esmu ņēmusi Pizza Italiano (italiano.lv) lielo itāļu picu (45cm) par puscenu (no 10ls par 4,95; piegāde bezmaksas) arī viss bija kārtībā - piegādāja fiksi, tiešām liela un garda;
1x biju solārijā "Atrium"uz 9 minūtēm par 1,35, viss kārtībā, meitene arī bija ļoti laipna, vēl iedeva kuponus 2 nākamajām reizēm (40%), + cik redzēju uzrakstos, brīvdienās visiem tur laikam esot 50% atlaide.
nesen nopirku kuponu "Uzacu korekcija + skropstu un uzacu krāsošana + profesionāla konsultācija skaistumkopšanas salonā „Hera Beauty & Wellness” ar 57% atlaidi", samaksāju 3,90; vēl neesmu bijusi, uzacis gan domāju nekrāsot (bail :-D ), bet uzacu korekcija + skropstu krāsošana un konsultācija, kas man tiešām interesē par 3,90 ir ļoti ok (man pat bija lētāk, 3,50, jo man jau iekrājušies bonusi); esmu redzējusi, ka kuponos bieži arī citi piedāvā tādus pašus pakalpojumus, pat bez konsultācijas, un 2-3x dārgāk ..
man patik shi kuponu padarishana, esmu pieteikusies uz jaunumiem visos saitos un katru dienu regulari parbaudu e-pastu.
ir daudzi piedavajumi, kur nav iespeju, ka jus slikti apkalpos - teatris vai tml ;)
bet par tiem latviešu burgeriem, ko sheit mineja - viņi jau bildēs izskatījās atbaidoši, nemaz nebrīnos, ka dzīvē arī bija tīrās šausmas :-D :-D :-D