Interesanti

Reitings 18
Reģ: 09.03.2011

Chau, Chau Jaukas! :-)

Velejos padalities ar savu situaciju un pie reizes sanemt kadu pratigu komentaru :)

Situacija sekojosa: Pirms paris nedelam viruali iepazinos ar vienu caliti.. Apmainijamies vestulem utt, tad sarakse pargaja uz skype. Un ta mes katru dienu 2-6h muldam par neko :-D visadiem niekiem un parsvara nesvarigam,bet interesantam lietam. Dazas dienas atpakal vins man uzraksta,ka vineja esot dusmiga,ka vins ar mani sarakstas. Es piedavaju partraukt musu saraksti,lai vinam pasam mazak problemu uz ko sanemu atbildi,ka vins pats izlems ka un ko velas darit. Ta joprojam sarakstamies.. Es te ta padomaju, vai tiesam vinam ir verts risket ar savam attiecibam del mus u sarakstes ? :)

09.03.2011 16:11 |

Reitings 18
Rafaello :) : Paldies! Bus man par ko padomat.
Kleksis: Nekas, rekinajos ari ar piekasisanos. Tas,ka man nebutu patikami but par iemeslu stridiem nemaina to,ka es personigi nesaskatu neko nosodamu saja gadijuma.
09.03.2011 18:20 |

Reitings 18
grecia,Zakjis* : he he.. palasot Jusu atbildes un ieteikumus sanak padomat ta ka no malas. Tapec laikam ta taisnosanas :)
09.03.2011 18:22 |

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Kā tur bija tas teiciens - jesļi sučka ņezahočet, kabeļ ņenaskočet. Nu vai kaut kā tā.

Ja tu pati negribētu notriekt laiku ar aizņemtu džeku, tu jau sen būtu likusi viņam to manīt.
Un vispār, kas var būt runājams ar ņuņņu, kuram mājās draudzene, bet šis 6 stundas skaipā sēž? To tak pat par vīrieti nevar nosaukt.
09.03.2011 18:26 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Neesi naiva, neviens normāls vīrietis netērētu tik daudz sava laika, lai komunicētu ar meiteni vienkārši tāpat! Ne jau par skaistu laiku un grāmatām jūs tērzējat! ;-)

Es nesarakstos ar cilvēkiem internetā, jo man nav tam laika, kur nu vēl vīriešiem! Un kur nu vēl aizņemtiem!

Ja uzzinātu, ka mans sarakstes biedrs ir aizņemts, pārtrauktu kontaktus. Vispār jāsaka, ka vīrietis vismaz ir godīgs, cits vazātu aiz deguna gan Tevi, gan savu meiteni.
09.03.2011 19:00 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
džekam draudzene apnikusi! spriežu pēc sevis - ja attiecībās viss ok, nav vēlmes stundām ilgi sarakstīties vai runāt ar citiem.
09.03.2011 20:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es piederu pie tam sievietem ,kuras atlauj savam virietim parunat ari ar kadu citu sievieti,jo pati ari milu parunat ar kadu citu virieti!Es vienmer esmu par brivibu attiecibas.Mans virs loti biezi runa ar manu draudzeni no Parizes! :-D Vinigais ko teiksu-es negribetu ,lai pieversas vairak draudzenei ,ka man!!! :-D :-P Domaju ,ka 6stundas tiesam ir daudz-tur apaksa jabut kaut kam vairak ,ka patikai vienam pret otru! :-P
Ta parasti dara iemilejusies,kuri stundas neskaita!!! (l)
09.03.2011 20:39 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Čalis labi iekārtojies acīm redzot, ka tā drīkst darīt.. Kur tieši internetā jūs iepazināties?
09.03.2011 21:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits