paldies, RausīC, par komplimentiem :-)
Nu, jā, man jau arī šķiet, ka vajag izrunāties, bet vakarā viņš pārnāks noguris un zinu, ka viss, ko pateiks kkādu īsu frāzi, bučas es gulēt, tad rīt man ir vārda diena un domās, ka ar lakstu un kkādu dāvanu viss būs līdzēts!
Tā bija arī svētdien... Speciāli neparsīju, kur tussējās, jo domāju, ka nav jēgas, jo kā vienmēr izdomās savu pasaciņu, gaidīju, kad varbūt pats iedomāsies pastāstīt, protams, nekas tāds nenotika, tad es izmetu par šo tēmu pāris dzēlīgas frāzes, uz kurām viņš neatbildēja, jo teica, ka negrib strīdēties, lūk, pienāca 8. marts, atkal ziedi, bučas, viss bumbās.
Ne velna rīt tā nebūs, lai strādā līdz vēlai naktij, es pakaļ nebraukšu, lai vīst tie laksti mājās, varbūt, tad pieleks, ka ne jau laksti mani darītu laimīgu.
Aizsūtiju 8 sms garu sms :-D tur arī minēju, ka vairāk par visu gribu savstarpēju uzticēšanos, tas man nozīmētu vairāk nekā kkas taustāms vai laksts. Pieņemsim, ka tagad darbā ir pamatīga pārslodze un vairākas stundas nav ne sekunde laika, lai atbildētu. Redzēs, ko nesīs vakars!