Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju kompāniju :)

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010

Sveikas, meitenes!

Tagad ķeršos klāt pēdējam salmiņam (kas neriskē, tas nedzer šampanieti). Nesen pārvācos uz Rīgu mīlestības dēļ, lai dzīvotu kopā ar draugu. Viņam draugi tikai džeki, ar kuriem pārsvarā nākas tusēt kopā. Bet par cik visas meitenes – draudzenes palikušas „vecajā dzīvesvietā”, tad īstenībā vēlētos atrast kādu, kas man varētu „uzmesties” par draudzeni. :-D Nju tādu, ar kuru var kopā aiziet uz teātri vai uz kino noskatīties kādu „meiteņu” filmu, vai vienkārši piektdienas vakarā padzert glāzi vīna labā sabiedrībā un papļāpāt par vīriešiem un citiem sieviešklaču sīkumiem. :-D

Man ir 24, esmu nopietnās attiecībās ar savu mīļoto (citi vīrieši vai sievietes neinteresē :-D), strādāju nopietnu darbu, un mēģinu arī nopietni mācīties. ;-) Pēc horoskopa esmu mežāze :-)

Vispārīgas prasības meitenēm – vecumā no 23-30, vēlams ar draugu vai vīru (lai manējo neaizviltu), vēlams strādājošai sievietei. Par cik es ļoti ticu horoskopiem, tad gribētos – vērsi, jaunavu vai zivi. :-)

Ja kādai ir interese, tad e-pasts: [email protected] ;-)

07.03.2011 20:45 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Juhūū, beidzot man ir bijušas pāris minūtes laika, un esmu izlasījusi šo diskusiju :D :D :D Es arī gribu uz kādu no cosmo pasēdēšanām! :) Ja vēl neesmu neko palaidusi garām, varat vienmēr rakstīt uz [email protected], būšu priecīga tikt kkur uzaicināta :D
tequila - Tu pēc horoskopa jaunava? :D Mums tak, cik atceros, vienā dienā dzimšanas diena un es visu mūžu esmu skatījusies svaru horoskopu :D Šis tas no jaunavas arī atbilst, bet pārsvarā svari. Varbūt tas tāpēc, ka mainās tajā dienā horoskops un pēc viena kalendāra jaunava ir līdz 22. un pēc cita - līdz 23. Nu es esmu dzimusi 23. 12 naktī :D Bet interesanti katrā gadījumā! :D
hellish - es domāju, ka mums vajadzētu iepazīties :D :D :D
Sallija - par to ČBK, ja jau klubā ir tikai viens cilvēks pēc 50, tas jau ir daudz! :D :D
hell - par kuru meiču Tu domāji? Ieej draugos, aizsūtīšu Tev vēstuli! :D Bet laikam tomēr sanāk, ka tā nav, ja jau zvaigznīte ir zvaigznītis! :D :D :D
15.03.2011 02:16 |

Reitings 231
Reģ: 19.01.2015
Vecum veca diskusija, bet es atļaušos pacelt. Man ir 25 gadi, dzīvojos pa Rīgu pēdējos pāris gadus, bet trūkst kādas vienaudzes, ar kuru šad tad aiziet uz teātri, koncertu, kino, yogu (KĀ ES GRIBU UZ KUCĒNU YOGU), muzeju, botānisko dārzu, bāru, valodu kursiem, izjādi ar zirgiem, sporta zāli, you name it. 😀🙈
Man ir miljoniem intereses, bet ar manām divām esošajām draudzenēm nekad nesakrīt laiki un finanses, lai padarītu kaut ko foršu. Protams es arī neesmu pieejama 24/7, bet man pēdējā laikā ir ļoti elastīgs grafiks un es cenšos izmantot mirkli un ķert jaunus iespaidus un iepazīt kādu jaunu cilvēku, kamēr šāda iespēja ir. ☺️
Par mani - kā jau minēju, man 25 gadi, pagaidām neko īsti nemācos un neesmu attiecībās (pēc pašas izvēles, baudu brīvību, nevienai nost otru pusīti nekad neceltu). Kādu draudzeni es meklēju? Nezinu, vecumam nav lielas nozīmes, es lielākoties esmu kā ūdenslāse kas dabiski pielāgojas cilvēkiem un situācijām, bet nu tā provizoriski 20 - 30 gadi, bet atkarīgs, cik Tu sirdī esi jauna 😀 Un svarīgākais - lai esi meitene; puiši - ar jums varbūt citreiz. 😆 Ja kādai ir svarīgs šis aspekts - pēc horoskopa esmu lauva, bet ne tā iedomîgā un lepnā, bet tā, kas mīl pastāvēt par sevi un sev mīļajiem un padarīs Tavu dzīvi foršāku (kura tikko teica, ka nav “tā iedomīgā”.. 🤣)
Ja kāda grib mēģināt parunāties un kko foršu padarīt, varu personīgi iedot savu
telegram vai numuru.
Varam mēģināt arī vairākas uzreiz satikties ja atsaucība būs, piemēram 3 - 4, bet domāju, ka vēl lielākā kompānijā nebūtu baigi vērts. Bet var arī divatā. Ceru uz atsaucību. 😄
08.04.2024 01:23 |

Reitings 3
Reģ: 06.04.2024
sveiki.
ievēroju šo diskusiju, ka arī nolēmu kaut ko uzrakstīt. kaut liekas pirmā mana portāla diskusija tagad radīs kaut kādu nepatiku daudziem. bet labprāt iepazītos ar kādu vienkāršu sievieti, pilngadīgu, vari būt biseksuāla ar kuru pačatoties, varbūt satikties, pats esmu no jēkabpils, vecums man 29, pēc horoskopa zīmes esmu lauva. patīk spontānas idejas, piedzīvojumi, izbraucieni vai paceļošana tepat pa latviju, sevišķi vasarā, mēdzu meditēt, lasu dažādu literatūru. esmu kalsnas miesasbūves puisis.
rakstīt man var uz epastu iesākumā, priecātos saņemt kādu ziņu, kur tu īsumā pastāstītu par sevi pāris teikumus, ja esi arī drosmīga, tad pieliec klāt foto savu.
saziņai [email protected]
08.04.2024 11:11 |

Reitings 70
Reģ: 08.02.2024
Arī meklēju kompāniju!
Esmu no Zemgales, man ir 7 mēn veca meitiņa.
Labprāt atrastu pastaigu un sarunu biedreni, ar kuru ar laiku nodibinātos draudzība.
Vasaras vakaros pacept gaļu, pasēdèt uz terases un vnk baudīt mirkli!
Vēlams +\- 30 gadu vecu, arī ar mazo, lai vairāk kopīgu interešu ☺️
09.04.2024 01:39 |

Reitings 231
Reģ: 19.01.2015
https://www.facebook.com/events/948406017003652/ Kāds svētdien grib pievienoties man šeit? 🙈
19.04.2024 16:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits