Meitenes varbūt zināsiet, vai mani kādā frizētāvā ņems iztaisot matus ar savu keratīnu. Iegāju vienā frizētāvā viņi negribēja ņemt ar mavu keratīnu. Varbūt Jūs taisnojat kādā frizētāvā ar savu keratīnu.
Nu man ļoti patīk mani mati tagad, bet nu jā, jākrāso saknes anyway ir, jo viņu liek pa virsu krāsai, dabīgās saknes nekrāso, līdz ar to tas prieks ir padārgs!
Mājas apstākļos es noteikti neko tādu nedarītu, jo tur bezmaz sekundi sekundē viss jāievēro+ man vēl pēc tam kkādu brīnumu liek uz 20 minūtēm (nezinu, kas tas ir) :-D :-D
Tas no frizētavas atkarīgs!Es eju pie frizieres uz mājām, tad man sanāk ap Ls40 ar krāsošanu, griešanu un veidošanu!Salonos ir dārgāk! Par cik man reizē gan griež, gan krāso, gan laminē, tad īsti nezinu,cik atsevišķi laminēšana sanāk!Nu griežman minimāli,praktiski tikai manu šķībo čolku aplīdzina :-D
Es arī tainoju mājās pati ar savu keratīnu, to gan pasūtu, jo LV neviens man gana labs vel nav licies, vismaz neēsmu pamanījusi sevis lietoto keratīnu. Rezūltats leilisks, bet draudzenes palīdzība gan vajadzīga. Ja arī vēlaties iegādāties profesionālu keratīnu ar šampūnu par saprātīgu summu vienai reizei gariem matiem. Droši rakstat [email protected]
Sveikas meitenes, ies piedāvāju iegādāties profesionālo keratīnu cocochococ, taisnošanai mājās, komplektiņā ietilpst 50mil attīrošais šampūns, 50mil keratīna, instrukcija un cimdiņi, komplektiņš pietiks vienai reizītei, matiem pāri plecam, līdz krūštura lencītei aizmugurē, bet rezultāts ir SUPER. Vienīgi tas prasa savu laiku, lai šo procedūru izietu visu pa punktiem, tas aizņems 2,5-3h atkarībā no matu biezuma. Vēlaties uzzināt tuvāk droši rakstāt man uz epastiņu [email protected]