Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mati:šķipsnu balināšana

Reitings 190
Reģ: 06.09.2010

Sveikas, meitenes! Man te tāda problēma, kā vienmēr nevaru izlemt par saviem matiem, gribas visu laiku ko jaunu!

Sākšu visu no gala. Man dabīgi mati bij pelēki, nežēlīgi biezi (vēl tagad ir) un bij līdz pakaļai. Tad es viņu nogriezu. 13 gadu vecuma stulbumā sagribēju būt blondīne, bet man viņus pilnīgi nepareizi izbalināja un man ir galvas palika balts slotaskāts, jeb sari. Es vēl viņus taisnoju un vispār brīnos kā ar matiem paliku. Tad norkāsoju viņus brūnus, lēnām sāka atkopties mati, bet taisnoju tāpat katru dienu. Sausi bij, bet nedaudz dzīvīgāki (mati bij līdz krūtīm). Tad lēnām sāku balināt šķipsnas, jo mati jau bij kļuvuši gaiši brūni, palēnām, palēnām un biju jau gandrīz blondīne (ar tādiem dzīvīgiem blondiem matiem), taču taisnošanu joprojām neatmetu un tādēļ matu gali bij nežēlīgi sausi un lūza. Tad mati bij līdz pleciem un tad man iešāvās prātā neprātīgi stulba doma, nokrāsot atkal brūnus. Tagad man viņi ir tādi vidēji tumši brūni mati, esmu beidzot ATMETUSI taisnošanu, lietoju maskas. Mati līdz pleciem, taču no iepriekšējās taisnošanas gali joprojām sausi nedaudz. Ja griezīšu nost visus sausos,beigtos, mati būs pārāk īsi, tāpēc griežu ik pa laikam.

Man mērķis bij ataudzēt pilnīgi dabīgus matus un tad balināt šķipsniņas,BET tagad jūtos kā pelēkā pele, mati biezi,saknes pelēkas, mati vidēji brūni un dažas škipsnas palikušas no mazgāšanas gaišākas. Nevaru vairs nociesties, gribu nežēlīgi ar kko izcelties, gribu izbalināt šķipsnas, piereizes vēl nogrieztu kaut cik beigtos galus.

Un pēc šīs garās penteres, jautājums ir - VAI MAN TO DARĪT !? Man ļoti bail, ka šķipsnas būs dzeltenas, vai, ka matus sabojāšu vēl vairāk.

07.03.2011 01:00 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Ko tu tiem saviem matiem pieseejies :D

nav ko citu aiztikt, piemeram, piestradat pie sejas masku likshanas?:D
tiesham traks penteris, piedod :-D
07.03.2011 01:07 |

Reitings 190
Es nezinu, bet es nevaru likties mierā, tieši ar matiem! :D Gribu tos šķipsnotos un es tur neko nevaru darīt.

Neuztraucies, rūpējos un kopju sevi visu :) Tikai ar matiem tāds pavisam īpašs gadījums esmu
07.03.2011 01:10 |

Reitings 124
Reģ: 15.03.2009
wtf
tiesham labak atrodi kam citam, kur piesieties
07.03.2011 01:14 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Aij, kā es Tevi saprotu! :) Man līdzīga situācija. Ilgākais, izturēju pusgadu neko nedarot.. skats jau drausmīgs! Saknes gaišas, pa vidam brūni, gali izbalojuši.. Nenoturējos, nokrāsoju atkal brūnus. Bet arī gribas gaišākus un nevaru saņemties šķipsnām.
07.03.2011 01:23 |

Reitings 190
Man tagad 5 mēneši pagājuši, kopš nokrāsoju brūnus. Ļoti, ļoti baidos, ka izbalinot šķipsnas būs dzeltenas..grrr..
07.03.2011 01:27 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
shorty, tur kur bijusi krasa, mati bus dzeltenigaki gan! Uz dabigajam saknem, savukart baltaki sanaks.
Tik balti vinji nesanaks, kaa uz dabigajiem, tas 100%! Bet ari ta var staigat..
07.03.2011 01:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vienreiz liec mieru saviem matiem.
un tad vini bus visskaistakie.
mans matu stasts ir lidzigs, tik bez taisnosanas.
izbalinaju, rezult paliku ar gandriz pliku galvu, nokrasoju brunus un liku mieru. tagad visas apskauz, jo mati tiesam ir skaisti.
07.03.2011 01:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)