Nu taa, isuma izklastishu savu jokaino situaciju. Visa kjeza ir ar manu iegutu izglitibu... pirms 2 gadiem izmociju augstako izglitibu,mociju 5 gadus, lai gan shausmigi negribeju studet to, ko izstudeju.
Dabuju diplomu par to, ka esmu tulkotaja (rakstiskais tulkotajs), tagad no shis vietas ludzu nepiesienieties manai izteiksmei internetaa:))
Lieta tada, ka stradaju, stradaju, bet sho te diplomu neizmantoju, ari zinashanas, lidz ar to sho to aizmirsu, bet macibu procesa uzskatu, ka neko neiemacijos (es neesmu kritiska), esmu versusies pie cilvekiem, kuri nezin, kada joma man ir izglitiba, un verte zinasanas kaa "intermediate". Jaa, runa ir par anglju valodu..
nu luk. tagad shis darbs (esmu administratore), man drusku ir apnicis, gribu ko citu, te daudz laika pavadits.. bet problemas sagada mans iegutais diploms - augstakaa izglitiba.
Es baidos noradit to sava CV kaa augstako, jo tulit radisies daudz jautajumu par manam zinasnam, kuras neverteju pati augstu. Ko lai es daru?!
Ko Jus daritu mana vieta? (Situacija: augstaka un diploms ir)< bet staties darba cita ar tadu nevaru?!)
Neko citu shaja dzive neesmu darijusi..vienigi biroja administreshana..lidz ar to ..liela izvele nav!!! Ko lai dara?!