Rakstu diezgan daudz par redzētajām filmām.Bet arī vnk par notikumiem,kas aizķēruši prātu,par kko žurnālos redzētu/izlasītu,par ko gribas izteikties.
Nerakstu par savām attiecībām,personīgo dzīvi un arī par to,kas kurā dienā man mugurā nerakstu.
Būs man arī jāsāk blogot. Ir daudzas reizes, kad vienkārši gribas izteikties par kaut ko, kaut arī neviens varbūt nelasīs, bet pašai priekš sevis! Kurā vietnē labāk sākt?
Sallija*, pati gan esmu blogspotā, bet wordpress var vairāk izpausties, dažādākas izvēlnes iespējas. Ja Tu gribi vienk rakstīt nevis likt klāt vēl kaut kādu audio utt, tad derēs arī blogspots.
Sallija*, paldies, tas labi, ka patīk, jo man drīz laikam būs arī mājaslapa..un šādu tādu iemeslu dēļ drīz sanāks arvien biežāk gatavot, tā kā būs vairāk un dažādākas receptes. :-)
Emmanuelle,man patīk Tavus ierakstus te lasīt.Komentēju gan reti,bet izlasu vienmēr.Bija pat brīdis,kad gaidīju ar interesi-kādu gleznu būsi pievienojusi ierakstam :)
jā, arī gribēju pateikt par Heartkiller blogu- ļoti labi izveidots, interesanti palasīt, prieks tajā uzturēties. :)
man vēl jāapgūst visas wordpress fīčas un diemžēl nepietiek laika rakstīšanai, jo ļoti gribas, taču nav kad. tāpat ar manu topošo grāmatu, besī, ka nevaru beidzot pieķerties tai laika trūkuma dēļ.