ak shiis azartspeeles!!!

Reitings 11
Reģ: 31.03.2010

Sveiki, ar draugu esma kopaa vairaak, kaa 5 gadus!!!

Kad tagad jau kaa vairaak 2 gadus dziivojam UK, vinjsh i aizraavies ar azartspeeleem!!! Man tas vienkaarshi i liidz kaklam!!! Un lielaako ties striidi mums saakas taa deelj!!! Vajadzeetu tos visus speelja zaales uzspridzinaat!!!! (e) :-/

06.03.2011 18:27 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nē, nē, autore, tikai nedari tā, ka ieplānosi bērnu, kamēr viņš vēl NEBŪS beidzis, cerībā, ka viņš mainīsies. Tas ir tik naivi, sasodīts!
04.10.2011 10:38 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
aga22!labi,ka tu pati pelni un vari sevi uzturēt. jāmēģina izārstēt viņš, bet lielākajai daļai atkarīgo neieskaidrot,ka tas sāpina, ir lieki, nevajadzīgi, nauda ir vajadzīga ģimenei neviss to vajag trulli nospēlēt azartspēlēs.
kas tā par naivu neapdomību par bērnu???vispirms vajag panākt,lai vīrietis nav atkarība(ja vien tas ir iespējams)..un pēc tam par bērnu var domāt. cik dzirdēts atkarīgais var nespēlēt kādu laiku,bet visbiežāk agri vai vēlu atgriežas pie sava ieraduma. iedomājies situācija-viņš paliek vienīgais ģimenē,kas pelna un visu naudu iztērē azartspēlēs.pirmais ,ko dara atkarīgie iztērē naudu atkarībām. viņiem vienalga,ja par dzīvokli krājas parāds,bērnam beigušie pamperi, ja palikuši pāris kartupeļi . 1x apmierinās savu vajadzību pēc atkarības , 2x ja kas paliek pāri iztērē nepieciešamajam.
04.10.2011 11:55 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
es zinu daudzus cilvēkus, kuri spēlē automātus, viens no viņiem pat brauca ārstēties, laikam ar hipnozi, bet bezjādzīgi! Nu skatīsimies patiesībai acīs, tā ir tāda atkarība, kuru nevar izārstēt! Varbūt tagad kāds bļaus uz manis, ka tā nav taisnība, bet no šīs atkarības nevar tikt vaļā! Nepazīstu nevienu kas to būtu izdarījis, labi okey, uz mēnesi diviem nespēlē, bet pēc tam atkal atsākas.
Un par to bērniņu, nekādā gadījumā nedomā par to ka bērniņa ienākšana ģimenē varētu palīdzēt! Būs tā ka uzturēsi gan pusi gan bērniņu viena!
04.10.2011 12:10 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
maneejais arii aizraavaas, bet ne nopietni, paldies Dievam, un speeja apstaties. Divas reizes bija panjeemis pa kluso krediitu 100ls apmeeraa pat. No kaa man bija histeerija, todien, atceros, sastriidejamies pamatigi un likaas, ka viss cauri. Tad ar vinju kaartiigi izrunajamies un tagad it kaa viss ok. Bet taa atkariiba pat ir speeciigaaka par jebkadam narkotikam vai alko.
Starp citu, vinjam tas viss saakaas, kad braukaajis liidzi savam draugam, kursh ir asiniis jau azartspelmanis! Katru algu savu notriec automaatos.
04.10.2011 13:23 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Bija saskarsme ar to. Uzzināju, ka ex ar to aizraujas. ģimenē arī ir bijis, ka tēvs vairākus gadus ar to bezmaz saslimis.. :-/ visu naudu nesa prom no mājām, paslepus iztērēja visus uzkrājumus, un visu laiku tie skandāli ar māti, par to ka notērē kopīgo naudiņu.. ļoti traģiska situācija, līdz tiem cilvēkiem praktiski nevar aizklauvēties, tā ir kā slimība!!
Ja tevi ar viņu nesaista bērns, laulība - taisies ka tiec!! būsi nelaimīga! ar varu atteikties nepiespiedīsi, un ja atteiksies- kaut kad atkal aizies. uzstādi ultimātu - pasaki, es aizeju un aizej. pasaki, ka atgriezīsies, ja to vairs nedarīs. dod laiku, lai apdomā. tas ir traģiski, nezinu kā mans tēvs nāca pie prāta.. atceros tos gadus kā murgu, mātes žēl.. :-/
04.10.2011 13:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits