Man arī drauga mamma gribēja nākt līdzi, bet es negribēju!
Tā arī pateicu, ka vēlos iet viena! Un tas ir normāli, ka Tu tā vēlies, ir labi, ja drauga mamma izrāda interesi, bet, arī drauga mammai, topošai vecmāmiņai ir jābūt kādām robežām, un, ja šī ir viena no tām robežām, kuru Tu nevēlies pārkāpt, tad tā arī pasaki. Ja pati nevari, varbūt vari palūgt draugu, lai viņš pasaka savai mammai, kāda ir situācija. Un tur nevajadzētu apvainoties, ja nu apvainojas, tad nu sorry, katram cilvēkam, arī drauga vecākiem, Taviem vecākiem ir sava vieta. Ja draugs ir prom, tas nenozīmē, ka drauga mammai ir jāieņem drauga vieta!
Man vispār riebjas, ka pa ārsta kabinetiem līdzi staigā mammas, draudzenes, vīra mātes utt., jā piekrītu, vīrietis var atnākt līdzi uz USG, vai, kas saistīts ar bērniņu, bet, pie ginekologa taču drauga mammas neņem līdzi!!! Šī arī ir ārsta apskate, tikai mazliet savādāka (un ne vienmēr pasaka tikai dzimumu, man ir pateiktas arī dažas ar veselību saistītas lietas un es nebūtu gribējusi, lai to dzird arī kaut vai drauga mamma, jo tad visu laiku tirdītu par šiem jautājumiem!)