Saprast saprotu visu, runāt ir grūti pirmās 3 minūtes, tad jau arī to varu normālā līmenī.
Tā kā. Bet vasarā ir doma braukt ārpus Lv, tad jau uzlabošu savu levelu :-)
Diezgan viduvējas. Saprotu gandrīz visu, izteikties ir mazliet grūtāk, jo jau gandrīz 4 gadus šo valodu nav iznācis normāli lietot.
Jā, darbā reizēm nākas lasīt/rakstīt angļu valodā.
normālas, bet gribētu daudz labākas, tāpēc mazliet plānoju iet biznesa angļu valodas kursos.
nestrādāju, tāpēc tādā kontekstā nesanāk ne rakstīt, ne runāt.
Nu, manuprāt, ļoti labas. :-) Es daudz lasu angļu valodā un skatos daudz filmu/seriālu + laiku pa laikam kontaktējos ar saviem ārzemju draudziņiem un, jāatzīst, ka reti kad laižu iespēju iepazīties ar ārzemju studentiem Rīgā! (s) :-D Tādēļ prakse ir. :-)
taa kaa dzivoju anglija un macos augstskola tad varetu teikt, ka ljoti labi (l) ikdiena sanaak runaat tikai angliski - gan skolaa,gan darba un visur citur.
Ziniet, ko es nesapratu, kaa var but ta, ka teoretiski mes anglju valodu, lielakoties macamies aptuveni no 3.klases (es saku, ~ aptuveni), macamies ilgi, vidusskolaa, sanak gadi 9, bet ta isti neiemacamies ?!
WTF ?
(Protams, ir iznemumi:)
manuprāt, zinu angļu valodu ļoti labā līmenī. man tā vienmēr padevusies, it kā dabiski, daudzi man teikuši, ka man gandrīz nav akcenta, runāju kā īsts amerikānis :D
daudz lasu literatūru angliski, studēju starptautisko komunikāciju, kas arī prasa labas valodas zināšanas. karoč daru visu, lai to nemitīgi uzlabotu.
Būšu kritiska. Ir ok, bet, lai būtu ļoti labi vēl daudz jāmācās. It kā jau ielts bija labs rezultāts un pārsvarā visu saprotu un runāt nesagādā problēmas, bet gribas vienmēr labāk :)
Angļu valodu mācījos skolā, augstskolā, studēju angļu valodā kādu laiku un tagad skatos filmas,seriālus angliski + sanāk kontaktēties ar cilvēkiem no citām valstīm, un attiecīgi sarunvaloda ir angļu
Būšu kritiska. Ir ok, bet, lai būtu ļoti labi vēl daudz jāmācās. It kā jau ielts bija labs rezultāts un pārsvarā visu saprotu un runāt nesagādā problēmas, bet gribas vienmēr labāk :)
Angļu valodu mācījos skolā, augstskolā, studēju angļu valodā kādu laiku un tagad skatos filmas,seriālus angliski + sanāk kontaktēties ar cilvēkiem no citām valstīm, un attiecīgi sarunvaloda ir angļu