pie velna

Reitings 20
Reģ: 15.06.2010

Ja mājās būtu vodka, tad piedzertos.Diemžēl nav.

Pie velna draudzenes!Kam tādas vajadzīgas?Dzīvē esmu tāpat aplauzusies ar draudzenēm.Beidzot esmu novērtējusi ģimenes vērtību.

Cik ļoti esmu novērojusi, jo labāk izturies pret otru, jo sūdīgāk pret tevi.

Es vairs nevienam nepieķeršos, dzīvošu pati par sevi.

Kopš vairs nedodu labākai dr ziņu(apnicis vienmēr rūpēties par draudzību), pareizāk pirmā nezvanu utt, nesaņemu no viņas arī nekādu uzaicinājumu.Kaut ko uzraksta , bet tik vēsi, ka jūtos , ka es būtu pie kā vainīga.

Laikam esmu viena no tām , kas nesatiek ar sievietēm, bet labāk ar vīriešiem.

Šogad sanāca klases kolektīvā izmaiņas un esmu vienīgā meitene klasē. Es esmu izmainījusies.Ar riebumu klausos intrigas un visu pārējo ar to.

Pēkšņi es redzu labākās draudzenes sliktās īpašības, pilnīgi acīs lec.Agrāk viņa man bija prefekta.

Lieta kas mani tracina- labākā draudzene fotogrāfē.Es jau trīs gadus ar aizrautību fotografēju.Viņa kkad ziemas sākumā nopirka nikon, sākumā gribēja tādu pašu kā man, bet beigās nopirka citu.Tagad viņa pat uz skolu staipa savu fotoaparātu,bāž savas bildes blogā , nu visur kur var.Nē, nē man neskauž,bet sajūta , ka viņa to man bāž acīs. Pats labākais viņa ienīst tēti,tētis viņu nemīlot un otrādi.Takā tāda situācija , tad lika tētim nopirkt nikon fotoaparātu + zipspuldzi+objektīvu. Tas esot mazākais ko viņš var darīt. Atkal nē , man neskauž.Vienkārši man tas nav pieņemams.Es saviem vecākiem neko tādu nespētu prasīt vai lūgt,lai manā hobijā iegulda 1000lvl.Pie tam iepriekšējā pieredze viņai nebija,izņemot cik ar manējo.Tad vēl viņai sakāpa, kad bija draugs no 12,kl,pati jaunāka!Agrāk viņai bija kompleksi,tādu es viņu mīlēju,viņa bija sirsnīga un mīļa.Tikusi pāri kompleksiem(protams prieks par to), bet kļuva par maitu.Sāka uzskatīt, ka var atļauties nolikt citus zemāk par sevi.

Ko es ar šo visu gribu teikt?Laikam to, ka es ar savu labāko draudzeni esam izmainījušās pusgada laikā.Emocionāli mani grauj, ka mūsu ceļi šķirsies kā arī tā sajūta, ka nemaz neesmu viņai svarīga.Saprotu, ja mums pārtrūks kontakts, tad es vairs nevienu nesaukšu par labāko draudzeni, nepielaidīšu sev klāt.Baidos kļūt par kuci.

ATVAINOJOS PAR KĻŪDĀM,GARO kā arī mazliet nesakarīgo TEKSTU.

tgd jūtos daudz labāk, kad šito uzrakstīju :-)

06.03.2011 01:59 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
nu ja nepatīk, tad nepatīk, bet tu nevari aizliegt cilvēkam pirkt un darīt, ko viņš vēlas :) jūs vēl jaunas esat, moška viņai pēc laiciņa apniks, varbūt viņa pievērsīsies kam citam, tā tiešām nav nekāda dižā problēma... žēl, ka tu nevari pārvarēt šo te škērsli un saglabāt attiecības ar draudzeni...
06.03.2011 04:13 |

Reitings 20
un vēl, :-D es savu hobiju arī attīstu, atšķirībā no viņas es apmeklēju tikko nekam nederīgu fotopulciņu,esmu piedalījusies foto galerijās.vienkārši man ir uzskats, ka skola ir skola,tur mācās.
un kas vēl teica, ka varētu kopā kur doties fotografēt vai ko tml. es viņai teicu,ja jau viņai arī ir aizrāvus šis hobijs varam braukāt uz fotoskolu vai fotoakadēmiju.viņa sākumā jājā varētu,bet tgd , kad saku , ka pierakstu abas kā no šīm iestādēm,tad nē.Tas man liek domāt, ka tā tikai ir bāšana acīs un manis atdarināšana kāda.Ja viņa arī patiktu tik ļoti kā man,tad 100% jau pati bez teikšanas būtu jau kādos kursos
06.03.2011 04:17 |

Reitings 8968
nu viņa negrib kursos, bet praksē visu apgūt :D:D nu es domāju, ka relax un nogaidi, moška tu pati ķipa izdomā sevi citu hobiju, moška šī arī pavilksies :D
06.03.2011 04:31 |

Reitings 20
ja domā šķērsli-šis hobijs,tad tā ir tikai viena lieta :-D es jau teicu, šogad kkas ar mani notika, ka saskatīju viņas melno pusi,agrāk nedomāju,ka tāda viņai ir kaut arī visiem tač tādas ir. īstenībā agrāk nepamanīju, jo tā nebija. agrāk viņa ļoti pārdzīvoja, ka ir resna un es viņas labākā draudzene kārna. viņai riebās, ka stāvu viņai blakus spogulī. tad viņa neizturējās šādi kā tagad :-/ man patika, kad viņa vēl bija kompleksi , jo tiešām bija mīļuma iemiesojums!tgd nav vairāk kompleksi vai viss drīzāk vairāk par tiem nerunā viņa smejās par cilvēkiem. viņa pati stāstīja, ka ejot pa gaiteni viņa ar vienu zēnu bija vienīgie gaitenī un viens otram gājuši pretī. šī sākusi skaļi smieties par to zēnu,viņai nāk smiekli par viņu izskatu!man tas zēns liekas ļoti jauks cilvēks, liekas ļauni smieties tā.
06.03.2011 04:32 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Visu nelasīju, pārskrēju ar acīm pāri, bet šķiet, ka tu ļoti saasināti uztver lietas, par kurām nevajadzētu uztraukties. Un liekas, ka vai nu tevī ir liela skaudība vai tevi tā meitene no sirds kaitina. Nu, ja reiz tev nepatīk viņas sabiedrība, tad varbūt nemaz nevajag censties tur kaut ko mākslīgu uzturēt. Tad arī nevajadzēs piesēt netu ar viņas "pārestībām" :-)
06.03.2011 04:33 |

Reitings 20
switched on, mēs esam trīs gadus labākās draudzenes,viņa tagad tikai tā izmainījās.Nav viegli vienā dienā pateikt es vairs nevaru,jo tomēr tie trīs gadi. Man tiešām neskauž, bet kaitina gan. :-D
un vēl ir lietas dēļ kurām vienkārši nevar pārtraukt kontaktu.man vienreiz gadījās briesmīgi piedzerties,un kopš tās reizes zinu, ka pārtraukt draudzību kādreiz nebūs gudri un viegli.
06.03.2011 04:42 |

Reitings 8968
piedzeršanās dēļ nevari pārtrauktu kontaktu?? wtf :D es nezinu, man liekas, ka tev vajag padomāt, kas tev svarīgāks, viņa kā cilvēks, vai tavi nervi :D
06.03.2011 04:43 |

Reitings 10
Reģ: 06.03.2011
(e) (e)
06.03.2011 04:49 |

Reitings 20
nu piedzeroties ko es sadarīju, pati gan neatceros to!nu tas atkal ir cits stāsts.tas stāsts ir briesmīgs, paldies dievam, ka neko neatceros.

abi divi svarīgi..
06.03.2011 04:49 |

Reitings 20
zigrīda07, kas nu? :-)
06.03.2011 04:50 |

Reitings 8968
ja tu neatceries, kāpēc tu domā, ka tā ir patiesība?? :D:D
ja šī ko saka, visu noliedz un miers, ja vien viņai nav lietiskie pierādījumi, tu neko neesi darījusi! ;-) :-D
06.03.2011 04:50 |

Reitings 20
ir bildes!!protams no briesmīgās daļas nē,bet man jau pietika ar bildēm vēl no nebriesmīgās daļas.vispār esmu ļoti dusmīga par tām bildēm.kā viņa pieļāva , ka mani tādu fotografē?pie tam ar viņas fotoaparātu tika bildēts!vēl teica, ka tās bildes ir noslēptas dziļi pc.bet pēc tam uzzinu, ka tās bildes ir visiem , kas bija tajā vakarā,biju NIKNA.
briesmīgajā daļā bez viņas un manis esot bijis vēl viens cilvēks cik zinu.par to es arī esmu dusmīga,
vsp dēļ viņas bija briesmīgā daļa,ja būtu bijusi pie samaņas neļautu kam tādam notikt.
06.03.2011 04:59 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Es atļaušos minēt, ka jums nav daudz gadu. :-P
Saproti, cilvēki mainās, vai tu to gribi vai nē. Vai nu sadzīvo vai izrunājies, vai vienkārši beidz uzturēt mākslīgu draudzību.
Par to tēti un fočiku - es nezinu, kā ir viņas gadījumā, bet vecāki mēdz graut dzīves, lai vai kādas mantas pirkt. Ir ļoti daudz kas, no kā nav iespējams atpirkties. Tev kā draudzenei būtu viņa jāatbalsta un jāmēģina saprast. Un vai tik nav tā, ka tevi visvairāk kaitina fakts, ka viņa no neglītā pīlēna ir pārvērtusies par cērtamu gulbīti, un tu vairs neesi tā vienīgā skaistā jūsu abu attiecībās :-P Tie, protams, ir tikai minējumi. Katrā ziņā pacenties nedaudz atslābt un apdomāt, kas un kāpēc.
06.03.2011 04:59 |

Reitings 8968
man tikai ienāca pratā, ka tu biji tādā komā, vai atrubījusies, ka tev droši vien varēja plikumus redzēt un tā, vai nu jebkurā gadījumā kkas sexuāls tur ir :D:D
06.03.2011 05:01 |

Reitings 20
hellish, tev taisnība!ja būtu pie samaņas neļautu , lai ar mani tā rīkojas.
06.03.2011 05:04 |

Reitings 10
Reģ: 06.03.2011
šitās mazgādīgās dzērājas bļe arī besī (e)
06.03.2011 05:07 |

Reitings 8968
nu vot, redzi, pati vainīga, ka savu mēru nezini, es zinu jau kopš 16 gadiem :D:D tāpēc vai nu saki, lai šī bildes atdod, ja neatdod, tad skaidrs, ka tā nav draudzene+ ja pie daudziem jau ir tās bildes, nu nekas, būs vēl pie dažiem :D
06.03.2011 05:11 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Ai. Es, piemēram, vairs vispār neticu sieviešu draudzībai kā tādai.
Ir viena, kas skaitās ''labākā draudzene'', bet, lai kā man to negribētos atzīt.. viņa jau 3o gadu nav Latvijā, sazinamies netā, telefoniski. Jā, it kā joprojām visu viena par otru zinam, bet es jūtu, ak nav ta kontakta vairs tāda. Man gan ir ļoti žēl, bet nu. Pārējās ir nodevīgas maitas. Nesaku, ka es esmu balta un pūkaina, bet tās intrigas un sāncensību es vairs negribu. Tapēc man ir palikušas tikai paziņas. Un jūtos ļoti labi. :-)
06.03.2011 05:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits