Ja mājās būtu vodka, tad piedzertos.Diemžēl nav.
Pie velna draudzenes!Kam tādas vajadzīgas?Dzīvē esmu tāpat aplauzusies ar draudzenēm.Beidzot esmu novērtējusi ģimenes vērtību.
Cik ļoti esmu novērojusi, jo labāk izturies pret otru, jo sūdīgāk pret tevi.
Es vairs nevienam nepieķeršos, dzīvošu pati par sevi.
Kopš vairs nedodu labākai dr ziņu(apnicis vienmēr rūpēties par draudzību), pareizāk pirmā nezvanu utt, nesaņemu no viņas arī nekādu uzaicinājumu.Kaut ko uzraksta , bet tik vēsi, ka jūtos , ka es būtu pie kā vainīga.
Laikam esmu viena no tām , kas nesatiek ar sievietēm, bet labāk ar vīriešiem.
Šogad sanāca klases kolektīvā izmaiņas un esmu vienīgā meitene klasē. Es esmu izmainījusies.Ar riebumu klausos intrigas un visu pārējo ar to.
Pēkšņi es redzu labākās draudzenes sliktās īpašības, pilnīgi acīs lec.Agrāk viņa man bija prefekta.
Lieta kas mani tracina- labākā draudzene fotogrāfē.Es jau trīs gadus ar aizrautību fotografēju.Viņa kkad ziemas sākumā nopirka nikon, sākumā gribēja tādu pašu kā man, bet beigās nopirka citu.Tagad viņa pat uz skolu staipa savu fotoaparātu,bāž savas bildes blogā , nu visur kur var.Nē, nē man neskauž,bet sajūta , ka viņa to man bāž acīs. Pats labākais viņa ienīst tēti,tētis viņu nemīlot un otrādi.Takā tāda situācija , tad lika tētim nopirkt nikon fotoaparātu + zipspuldzi+objektīvu. Tas esot mazākais ko viņš var darīt. Atkal nē , man neskauž.Vienkārši man tas nav pieņemams.Es saviem vecākiem neko tādu nespētu prasīt vai lūgt,lai manā hobijā iegulda 1000lvl.Pie tam iepriekšējā pieredze viņai nebija,izņemot cik ar manējo.Tad vēl viņai sakāpa, kad bija draugs no 12,kl,pati jaunāka!Agrāk viņai bija kompleksi,tādu es viņu mīlēju,viņa bija sirsnīga un mīļa.Tikusi pāri kompleksiem(protams prieks par to), bet kļuva par maitu.Sāka uzskatīt, ka var atļauties nolikt citus zemāk par sevi.
Ko es ar šo visu gribu teikt?Laikam to, ka es ar savu labāko draudzeni esam izmainījušās pusgada laikā.Emocionāli mani grauj, ka mūsu ceļi šķirsies kā arī tā sajūta, ka nemaz neesmu viņai svarīga.Saprotu, ja mums pārtrūks kontakts, tad es vairs nevienu nesaukšu par labāko draudzeni, nepielaidīšu sev klāt.Baidos kļūt par kuci.
ATVAINOJOS PAR KĻŪDĀM,GARO kā arī mazliet nesakarīgo TEKSTU.
tgd jūtos daudz labāk, kad šito uzrakstīju :-)