Apņemšanās un jautājums!!

Reitings 9
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes!! :-) Ar pavasara nākšanu esmu apņēmusies nomest savus liekos 20kg,zinu tas nav maz,bet es centīšos no visas sirds līdz vasarai gribu izskatīties lieliski!! (l) Vēlos apmeklēt trenežieru zāli,bet man te ir jautājums,vai trenežieri palīdzēs manā procesā? Lasīju dažas dienas atpakaļ kaut kur ka trenežieri maz palīdzot tikt vaļā no liekā svara,vai tiešām tā ir? :-|

05.03.2011 22:45 |

Reitings 1873
Iesaku vingrot un staipīties kārtīgi papildus visam,lai savelkas āda kaut mazliet!
06.03.2011 00:03 |

Reitings 9
Jāpalēkā būs ar lecamauklu!!! (l)
06.03.2011 00:03 |

Reitings 12651
meitenes, varbūt kāda zin - bija tāda lapa, kurā varēja ierakstīt, piem, tik un tik ilga pastaiga vai tik un tik noieti km, un parādās, cik tajā laikā ir sadedzinātas kalorijas..tur bija par visādām darbībām, arī mājas darbiem utt., vispār tāda diezgan interesanta lapa, jo ātri un vienkārši varēja visu apskatīt, bet es laikam nepievienoju "grāmatzīmēm" :-/
06.03.2011 01:05 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
http:// www.ploome.com/lat/pareizs-uzturs/kalorijupaterins.html
06.03.2011 01:09 |

Reitings 12651
tur bija nedaudz savādāk, vēl uzreiz rādījās, cik ilgā laikā var tik un tik patērēt, vēl pa vecumu grupām laikam arī, bet paldies par šo! :-)
06.03.2011 01:12 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
ņam, ņam , varbūt tas , bet varbūt cits. ZInu, ka ir edietologiem.lv tur var savam vecumam utt. apskatītties, cik patērē aktivitāte, bet tur diezgan maz. Tur daudz kalkulatoru visādu.

Vēl , cik zinu ploome un pareizs-uzturs bija, manuprāt.
06.03.2011 02:27 |

10 gadi
Reitings 631
Nēē, sporta zāle palīdz gan.
Tā kā man riebjas skriet, braucu ar riteni, kā arī izmantoju eliptisko trenažieri. Rezultāti patiešām super. Svars iet nost lēnāk, bet formas acīmredzami mazinās.
06.03.2011 14:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sporto, ed netreknu edienu. un kadus 10 nometisi.
06.03.2011 14:19 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Nesaprotu tas meitenes, kuras no sakuma nolaizh sevi lidz sadai stadijai, kad - nu talak vairs nevar, un tad censas kaut ko izmisigi glabt un jo atrak, nezeligak, jo labak. Nu sorry, bet jaseko sev tacu lidzi visu laiku. Nevis jacikst- ak, cik es resna, turpinot riit taalaak visu pec kartas!
06.03.2011 14:22 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Pēdējais komentārs ass bet trāpīgs :-) Es arī vienmēr apbrīnoju to kategoriju - 20kg liekā svara (tas taču ir ārprātā daudz, un uzkrāts ilgā laikā periodā) un kā nāk marts, aprīlis, maijs, jūnijs tā atmostas un grib smuku figūru līdz vasarai :-D Kur bijāt agrāk, pie 5, 10 liekajiem kg? Protams tas ir lieliski ja ir apņēmība kaut ko uzsākt, lai viss izdodas :-)
Bet jādomā ilgtermiņā - kas būs pēc to kg zaudēšanas - ir interese palikt ar slaidu figūru vai atkal audzēt lieko svaru un uz pavasari dzīt nost par jaunu? Ja ir velme palikt slaidai jāmana sava uztvere
Sāc vispirms ar to ko ēd. Kardiotreniņi, vingrošana - tas papildus. Ja ēdīs pa vecam, tad rezultātu nebūs. Ieteiktu strauji nemest nost svaru - var gadīties strijas, nokārties āda, nākt atpakaļ ar plusu visi kg. Lēnām, daudz kustoties un ēdot netaukainu, nekādus saldumus, tikai veselīgu liesu ēdienu, dārzeņus utt - būs rezultāts.
Vajag ļoti lielu apņēmību - skolā biju resna un daudz notievēju, tā ka ir pieredze ar to visu. Pieļauju ka ir maz gribasspēka - ja ir 20 liekie kg vai tiešām visu šo laiku nav bijis pretīgi spogulī skatīties? ja ne tad būs grūti - ir tieksme sevi pažēlot, atlikt visu. Ir skaidri jāzin savus mērķus - kāda velies būt, un uz to iet. Lēnām. Maini savu dzivi un tikai tad būsi tieva!
09.03.2011 00:17 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Tik liels liekais svars- 20 kg,noziimee tikai vienu-cilveeks nav fiziski vesels! Un aptaukoshanaas,tas veel ir nekas, salidzinajuma ar to,kadas probleemas var rasties velak,dazadas sirds saslimshanas utt! Ja eed,tad arii saac vienreiz kusteeties!
09.03.2011 00:45 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
diemžēl ne vienmēr svars rodas no tā ka ēd..!!!
es visu mūžu esmu bijusi ar tieksmi uz ++ kilogramiem.. rudenī bija maksimāli daudz.. no tā brīža jau esmu zaudējusi 15.. bet aizgāju arī pie ārsta, un man taisa tik daudz pārbaudes un atradās, kas varētu būt par lietu, diemžēl tā kā nācās LV pamest un laiciņu, tad gala diagnozi noskaidrošu tikai kkad maijā.. bet ārste teica 90%, ka man ir tas ko viņa domā..!
kā man besī, ka visas tievās meitenes izdomā, ka vot tā rij eklerus, bulkas, majonēzes un vēl nez ko un tāpēc ir kā tonna.. ja viss tas būtu tik viegli..
09.03.2011 01:08 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Nenoliedzu ka ir cilvēki, kuriem liekie kg ir no veselības problēmām, BET ņemot vērā ko un kā ēd vairums cilvēku... lūdz nestāstiet, ka gandrīz visos liekā svara gadijumos uzture snemaz nav pie vainas!! ir lsimi cilvēki, bet izēdaju ir vēl vairāk!
09.03.2011 01:12 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
un pa tēmai!
ja Tu gribi līdz vasarai nomest 20 kg pirmkārt tas būs grūti, otrkārt diezgan neveselīgs veids... man dietaloģe teica, ka gada laikā veselīgi ir nomest 10 kg, bet ar piebildi, ja liela daļa lielā svara uzēsta pēdējā pusgada laikā, tad to uzēsto kg daudzumu var pieplusot tiem 10 kg.. ;)

bet visp ja grib visu darīt, lēni, pareizi un galvenais, paliekoši, tad būs vajadzīgs ilgāks laiks! Bet veiksmi Tev! ;)
09.03.2011 01:13 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Pārsvarā slaidās meitenes ēd visu un jebkurā laikā, un daudz, vismaz manu draudzeņu lokā. :-P Un tas nav viņu nopelns, ka viņas ir skaisti slaidas, bet gan jāpateicas ir gēniem un veiksmīgām sakritībām, kas ietekmē vielmaiņu. Zinu meitenes, kas dzīvo veselīgu dzīvesveidu, sporto, ēd veselīgi, bet viņas nav tik slaidas. Nē, es nesaku, ka viņam riepas un ļumekļi karās no drēbēm laukā, bet vairums no viņam ir citā auguma proporcijā, nav tas simpātiskais slaidums, kas ir daudzām, kas pat nepiedomā pie ēšanas. Citām tas augums ir masīvāks no dabas, nav tik slaids, tievs, lai gan liekais jau tur īpaši nav. Gan jau kāda padomās, ka es esmu korpulenta čīkstule, bet nē, man gan ar svaru, gan muskuļu tonusu viss ir labi, bet tas ir mana cītīga darba un treniņu rezultāts. Un nevajag teikt, ka korpulentie cilvēki rij visu laiku "junk foodu vai trekno un neveselīgo pārtiku, nu nevajag tikai. Starpcitu, no ilgstoša stresa un jutīgas nervu sistēmas, cilvēks arī var būt korpulents. Un ne tikai ēdienkarte jāsaved kārtībā, tur jāstrādā ar galvu, un ne vienmēr efektīvi tas sanāk. :-)
09.03.2011 01:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits