Pārsvarā slaidās meitenes ēd visu un jebkurā laikā, un daudz, vismaz manu draudzeņu lokā. :-P Un tas nav viņu nopelns, ka viņas ir skaisti slaidas, bet gan jāpateicas ir gēniem un veiksmīgām sakritībām, kas ietekmē vielmaiņu. Zinu meitenes, kas dzīvo veselīgu dzīvesveidu, sporto, ēd veselīgi, bet viņas nav tik slaidas. Nē, es nesaku, ka viņam riepas un ļumekļi karās no drēbēm laukā, bet vairums no viņam ir citā auguma proporcijā, nav tas simpātiskais slaidums, kas ir daudzām, kas pat nepiedomā pie ēšanas. Citām tas augums ir masīvāks no dabas, nav tik slaids, tievs, lai gan liekais jau tur īpaši nav. Gan jau kāda padomās, ka es esmu korpulenta čīkstule, bet nē, man gan ar svaru, gan muskuļu tonusu viss ir labi, bet tas ir mana cītīga darba un treniņu rezultāts. Un nevajag teikt, ka korpulentie cilvēki rij visu laiku "junk foodu vai trekno un neveselīgo pārtiku, nu nevajag tikai. Starpcitu, no ilgstoša stresa un jutīgas nervu sistēmas, cilvēks arī var būt korpulents. Un ne tikai ēdienkarte jāsaved kārtībā, tur jāstrādā ar galvu, un ne vienmēr efektīvi tas sanāk. :-)